Chybová hláška

Ahojte! Nahrála jsem přes FTP server všechny soubory wordpressu. Zobrazila se mi tato chybová hláška. Co s tím? Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /3w/wz.cz/b/bobanecek/wp-config.php on line 22
Nejlépe asi odstranit Wordpress a vyzkoušet místní blog.
Ted mi to zobrazuje další chybu, už si s tím nevím rady!
Web nemůže zobrazit tuto stránku.

HTTP 500
Nejpravděpodobnější příčiny:
•Probíhá údržba webu.
•Na webu došlo k chybě v programování.

Můžete vyzkoušet následující možnosti:


Obnovit stránku



Další informace

Tato chyba (HTTP 500 Vnitřní chyba serveru) znamená, že navštívený web má potíže se serverem, které znemožnily zobrazení webové stránky.

Další informace o chybách protokolu HTTP získáte v nápovědě.
Stav 500 obvykle indikuje chybu v .htaccess .

Ovšem v tuto chvíli vidím spíš problém s připojením k databázi. Častou chybou na WZ je snaha o připojení k databázi na 'localhost'.
A nějaká rada pro začátečníka co s tím dělat? Jak už jsem jednou instalovala wordpress na hostitele ic.cz a bez problému a tady si s tím nevím rady!
Rada z minulého týdne nepomohla?
<HTML>Veronika: deaktivuj a znovu aktivuj databázi, vypadá to, že se nevytvořila. Získané heslo neměň a vyplň ho správně do wp-config a nainstaluj znovu wordpress. Kdyby to ani pak nejelo, tak dej vědět.</HTML>
Nahrála jsem znovu wordpress. Zobrazila se chybová hláška: Error establishing a database connection. Tak jsem zrušila databázi a vytvořila novou. Web naskočil. Zaregitrovala jsem se. Na mail mi dokonce došlo přístupové heslo a pak zhruba za 10 minut naskočila stejná hláška: Error establishing a database connection. Jak je to možné žě to chvíli funguje a za další chvilku už zase ne?
http://en.forums.wordpress.com/topic/error-establishing-a-database-connection-1
This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost.
Bud je spatne heslo nebo nemuze kontaktovat db. Coz psal Kit 07. 03. 2012 09:50, ze wz.cz to databazove obcas nezvlada. Zvlast wordpress je obrovsky zrout sql dotazu.