Přehrávač mp3 flash

Kdyz napisu do Macromedia Flash 8 action scriptu 2.0 toto:

mp3_skladba = new Sound();
mp3_skladba.loadSound("http://sc.ipip.cz:7996", true);
mp3_skladba.start();

a dam test movie tak mi zacne hrat internetove radio. Ale kdyz to exportuju nebo dam publish tak nezacne hrat nic. Nevite co stim. Chci si dat na svuj web prahravac internetovych radii.
Can you help me?!
Těžko říct. Možnosti:

- na WZ není vše nahráno (něco chybí. Je nutné nahrát i ty flashové soubory)
- ve flashi máš chybu
- server nebo klient blokuji port (nevím, zda komunikace probíhá na straně serveru nebo klienta)
Danburak: Co si představuješ pod pojmy "exportuju" a "dam publish"? Nic mi to neříká.

Kvůli mizerným flashovým přehrávačům internetových rádií jsem si musel napsat vlastní přehrávač, který skutečně hraje a nezatěžuje procesor. Ty flashové přehrávače jsou vesměs k ničemu. Jenom se to seká a přetěžuje procesor.
Nenapadá mě nic rozumného. Jedině snad blokování portu (které zmínil Tomík).. ve Flashi jsem už jsem dlouhou dobu nic nedělal (naštěstí to jde mimo mě), takže o žádném konkrétním problém se zvukem nevím :)

Tomík: Komunikace probíhá na straně klienta.
Exportuju anglicky export publish cesky publikovat znamena kdyz chci svuj flashovy document *.fla vystavit na sve webove stranky jako *.swf
Hmm, to je nějaká terminologie specifická pro Flash? Promiň, ale tuto technologii nesnáším, protože je neskutečně líná a žere hromadu RAM. Na přehrávání rádia a videa nepoužitelná.
Jak odblokuji ten port?
Port na tvém PC zřejmě nebude blokován. Nejspíš jsi tu aplikaci jen špatně exportoval nebo "dal publish".
Hraje to v nahledu Macromedia flash player 8 ale kdyz to na www a otevru stranku www tak to nehraje Mam nejnovsi adobe flash player 11
Hraje to v nahledu Macromedia flash player 8 ale kdyz to na www a otevru stranku www tak to nehraje Mam nejnovsi adobe flash player 11.Zkousel jsem to vic krat prelozit ale nehraje
Zkoušel jsi to víckrát špatně přeložit? A na domácím serveru ti to jede?
Smím vědět, na jaké stránce to máš? Abychom se mrkli?

Nedalo mi to a mrknul jsem na tvé stránky parazit.chytrak.cz a vidím tam jakýsi flash přehrávač, který dělá totéž - zapne radio na uvedené adrese. Ten přehrávač mi funguje a hraje. Ale asi se nejedná o přehrávač, o kterém tady píšeš.


BTW: Webzdarma zakazuje stránky, které slouží k obejiti reklamy. To znamená vstupní stránky, kde kromě reklamy je jen odkaz "vstupte". Tak si to raději oprav. Jinak si koleduješ o průšvih. Je nějaký důvod, proč reklamu nedat až doma.php a úvodní stránku úplně zrušit?
Spíš doma.php přejmenovat na index.php