Filmy

Vyhlašuju diskuzi na téma filmy! Drbejte, pište, kritizujte, doporučujte, prostě všechno, co vás napadne!:-) Můžem začít třeba takovým............ THE LORD OF THE RINGS?:-)
Já se nemůžu zbavit dojmu, že Pán Prstenů byl díl od dílu horší. Zajímavé je, že většina mých kámošů má opačný názor. Možná mám pravdu já, možná oni a je dost dobře možné, že máme pravdu všichni. Nejen čas a prostor je relativní, ale i vkus diváků. Musíme se holt smířit s tím, že jediná věc o kterou se můžeme za každé situace opřít a na niž se můžeme spolehnout, je konstantní rychlost světla.
CeBrk: ani o to se opřít nelze - v každém prostředí je jiná.
Pravdu díš, nějak jsem ho zapomněl lokalizovat do vakua.
Mě se pán prstenů nikdy nelíbil.
Memento (ne od Radka Johna)
Velmi nebezpecne znamosti - krasnej pribeh, vsechno na jednicku
Nezvratny Osud (1 i 2) - krasny sado, krasny smrti, krasnej pribeh, proste sado :D
Pes filipes - Kazdy rano na N@ve v 6:50 :DDD
KILL BILL 1,2 je prostě super, Tarantino opět nezklamal
Oblíbených filmů mám spousty. V poslední době jsem viděl třeba 'Choking Hazard' a dost jsem se pobavil...:-)

Niky: Nejen, že máš špatný hudební vkus, ty máš špatný vkus, i co se týče filmů. Snad z toho vyrosteš...
hanyZ >> "Todleto je nějakej vetřelčí sliz nebo co?" ;-)
Freya: "Ne, to je oko" ;)
a to jsem viděl jenom ukázky
Videl jsem jen prvni 2 dily LOTRa a treti uz snad radsi riskovat nebudu. Radsi si po desate prectu knizku.
Muj nejoblibenejsi film je asi Quest For The Holy Grail :D, taky se rad podivam na puvodni epizody Star Wars. Ale jinak filmy ani tv moc nesleduju.
Freya -- 'Á humor na úkor hendikepovaného, jistě, můžete to být zábavné. Vernere, vy jste mě kousnul! Takhle neumírá filozof! :-)))'

Pornoherec-jehovista, Diskotéka zombivců v rytmu 220 V. Rainišovy hlášky, Dáda v latexu, rozbíjející hlavu zombíkovi....

Jak o tomhle mohl někdo napsat, že je to nuda...:-)
<HTML>Dnes jsem videl posledniho samuraje ... fakt nadhernej film, doporocuju fsem :)

Lukasik</HTML>
Nedávno jsem viděla TR: Kolébka života. Nic moc extra, ale 100% lepší než první Lara... Jo a taky druhý M:I-2. Celkem O.K.
Nejlepsi film je Od soumraku do usvitu (1.dil)! - clovek se docela pobavi:). Jinak se mi libi Pulp fiction (na ten muzu cumet porad), Matrix (pouze 1. dil!) a dalsi, na ktery si nemuzu vzpomenout (napr. Posledni zustava,...)
O čom bol?-stručný obsah!
No vyskytovali se tam upiri, ale to nebylo to hlavni. Hlavni bylo, ze tam hlavni role ztvarnili Q.Tarantino a G.Clooney. A to je jedna z hlavnich skutecnosti:)
Jinak tam slo o uprk dvou vyse jmenovanych lidi pred policii a byl tam zapleteny takovy maly unos karavanu i s posadkou. A hlavne nekonci to trapnym happy endem, ktery by clovek cekal, ale bylo to zakoncene vcelku inteligentne.
a co takhle valecny filmy? to je teprve neco nejlpsi je Bratrstvo neohrozenych pak nepritel pred branami a zachrante v. ryana ale to uz je trochu slabsi
No nepřítel před branami je skvělej... Vojín Ryan je nic moc...