Pc-web - web o počítačích

Podívejte se na můj web o počítačích. Jsou tam jen zatím tři články, ale každý den něco přibyde! Takže každý den kontrolujte!
Mno nevím, odkazy na "celý článek" nejsou nijak odlišeny od okolí, chtělo by to jinou barvu a podtržení. A jinak - ať kamkoliv kliknu, tak se mi zobrazí jen zdroják takže jsem si nemohla nic přečíst... (mám FF)
No, je to takové čudné.... vypadá, že to je asi jakási šablona, co? Tabulkový layout je takový trošku out, navštěvní kniha se otevírá v novém okně, proč proboha? A proč nevypadá stejně, jako zbytek webu? a Proč se po kliknutí na většinu věcí v menu otevře bílá stránka? A proč se nemísto článků zobrazuje jejich zdrojový kód?.....
bílá stranka se mu zobrazuje pze tam nema priponu . html... kod se mu zobrazuje pze tam ma odkaz-html pomlcku misto tecky...

Maichl: vypada to na sablonu, plno clanku si neprectu, kod je neprehlednej a jeste se zobrazuje kdyz kliknu na odkaz.. takze az to budes mi t good tak muzes prijit
Přidal jsem si tě do Oblíbených a budu tě několikrát denně kontrolovat, jestli jsi už konečně (náhodou) na těch stránkách něco změnil. Nevěřil jsem vlastním očím, zejména po kliknutí na odkaz, kdy se přede mnou zčista jasna zjevila bílá stránka. Abych se ubezpečil, že nemám něco s očima, zobrazil jsem si zdrojový kód, který mě v tom ujistil. MÁM NAPROSTO ZDRAVÉ OČI ! Jsem šťastným člověkem - díky tobě. Kromě "O PC" - bys tam mohl taky mít nějakou upoutávku na téma "Slepecká hůl - potřeba nebo nutnost?".
Nó ale když na to kouknete v IE, tak je všechno ok ;-)
no, napadlo mě to, ale IE zapínám opravdu jen v krizi... nebudu to zkoušet...
2J-R: Nezkoušej, stačí že jsem se k tomu obětovala už já :-) Mně to totiž nedalo a IE jsem si spustila :-) (i když nečíst ten text o HTML by bylo asi lepší...)
Takže já jsem v neustálé krizi? Asi ano. Krize na Balkánu, krize v Iráku, krize na Středním Východě, krize na středozápadě, Panamská krize, boj o Malvíny, krize středního věku, Andulka Šafářova (teda to je úlet od tématu, ta ještě není v krizi), krize invence a do toho se přimotá Josef's crissis in IE.

PS: A to jsem na té stránce ještě nečetl všechno... :-)))
Podtrhané mají být jen odkazy, a kdybys prohodil <meta http-equiv="Content-Type... a <title..., nemusel bys používat v titlu entity.
Osiris::: Plác, plác.. prohodit <meta... a <title.. je fuk - obojí musí být v <head>

Ale: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"> by mělo být úplně, úplně, úplně nahoře.
Zdroják se místo textu zobrazuje v Mozzile Firefox. Když si nainstalujete IE, tak vám to pujde ok!
Jo a ještě důležitá připomínka: na webu zapracuju přeš školní rok, takže se máte na co těšit: budete tam mít on-line hry, recenze, antiviry, hudbu.....
IE si nainstalovat? Bohuzel ho mam naisnstalovany...
ZAPINAT? Takovej H R I CH neudelam...
IE si nainstalovat? Bohuzel ho nemuzu sehnat pro Linux
poznamka: bohudik :)
Ono každý někde začíná, nicméně číst html v textové neoformátované podobě se mi nechce. Když vzpomenu na svoje začátky, nebyla to taky žádná sláva.
Imho - úpravy...
asi ti moc nereknu
Stále ÚPRAVY
<HTML>uz sem nic nepiste, vecer tento thread smazu, nejak jsem nepochopil o cem je</HTML>