Pravděpodobně jste se stali obětí padělání softwaru

Stahl jsem si aktualizace do Win XP Professional SP2 a hlásí mi to při startu "Pravděpodobně jste se stali obětí padělání softwaru" a musím počkat 5 vteřin a potom to odklepnout. Poté co se načte se mi ještě vedle hodin zobrazí ikonka se stejným obsahem.

Prosím poradí mi někdo, kterou aktualizaci smáznout, aby mě to furt neotravovalo? dík
Žeby to chtělo legální vydle?

Jinak mazat podle času instalace. Pokud je to ale přímo microsoftu tak to asi nepůjde. Mají zřejmě novou firemní politiku.
mám úplně ten samí problém
Jsou dvě možnosti:

- jdi do Přidat nebo odebrat programy - Zobrazit aktualizace a hledej Windows Genuine Avatange
Windows Geniune Validation Tool

pokud tam budou (nebo cokoliv jinyho s Windows Geniune) tak to odinstaluj a melo by se to vyřešit.

pokud tam tyhle aktualizace nebudou, je jediná možnost reinstall windows - buď legálních (; a nebo nelegálních a potom dávat bacha co se stahuje za aktualizace - neinstalovat nic, co začíná Windows Geniune... (:
http://www.sezob.cz/navody/w_navody/windows/overeni/overeni_pravosti_windows.htm
mam u toho napsáno tuto aktualizaci nelze odebrat
njn já taky "tato aktualizace enelze odbrat"

a když jsem chtěl odebrat ikonku v system32 tak se zapla znova ("Chyba při odstraňovaní souboru. Přesvěčte s ezda subor...")

asi se budu muset spokojit s odklikáváním :-/ :-(
ja už sem na to zviklej už to mam takle od června takže už na to ani ňejak nereaguju :-)
Na tohle je rada jediná - používat legální software. Ještě se divte, že máte problémy s něčím, co jste ukradli.
Pánové já ten problém vyřešil našel sem si na netu návod jak na to :-)
Rákosníku, tak nás nenapínej a dej sem návod.
Docela legrační (není myšleno jako kritika Microsoftu) je jejich přístup k této problematice - oni to prostě uvedou tak, jako že "jste se stali obětí pirátství", že vás prostě podvedl prodavač od kterého jste Windows koupili. Ani zmínka o tom, že jste si ho sprostě nakopírovali nebo rovnou stáhli z DC++ :)

filo - když už jsi tak neuvěřitelně hloupý, že si to nedokážeš najít sám, tak si snad opravdu běž koupit tu legální verzi. Budeš mít po problémech.

Jinak předpokládám (doufám) že jakmile se tu objeví nějaký odkaz tak bude téma vymazáno jako warez.
Trošku na p*cu verze mate no... kdo umi umi a CD key si čorkne.. ale oto nic.. někdo ma normalně ilegall wokna a v pohodě jede.. čim to je ? Verzi Woken.. sežeťe si jinou
Ja se vam divim. Nechci opakovat Toma, ale stejne mi to prijde... no nevim... vtipny... nebo trapny... MS Windows je komercni software, za kterej se holt musi platit (stoji cca 2500,- kdyby to nekoho zajimalo). Chce tu jeste nekdo rict, co kde ukradl?
donny: nic proti, ale za 2500,- koupis maximalne XP home, OEM verzi
Mike - nic proti, ale ne každý doma využije vzdálenou plochu a tu další jednu či dvě síťové featury co má profi oproti home navíc.
Tom - A co treba takova ficurina typu "zjednodusene sdileni souboru" ? To si v HOMEch nevypnes (afaik).. A navic, OEM je hnus.. Jelikoz bude novy komp po vanocich (ted ceny poleti prudce nahoru zeano) tak by se musely kupovat dalsi licence? (pravda, jedna, pac aktualni hlavni vykucham a vezmu si skoro vse, az na grafarnu a chlazeni a case)
Nejlepší radou, jak odstranit tuto hlášku je pořídit si legální kopii.
Víš, že ta hláška na Tvé obrazovce znamená, že můžeš dostat až dva roky "natvrdo"? Moc bych s tím do diskuzí nechodil. :-)
Ono to nakonec bylo otázkou času, kdy se MS rozhodne to nějak kontrolovat. Kdoví, co všechno je ještě v XP zašitý....
http://www.kanotix.com/
::: http://www.freespire.org
::: www.abclinuxu.cz
::: www.linuxos.sk
>donny: nic proti, ale za 2500,- koupis maximalne XP home, OEM verzi

jo, XP home, protoze jak psal Tom, drtive vetsine uzivatelu to staci. Navic nektere specialni OEM verze se daji dneska koupit jako "zlegalizovani" piratskych Windows. Ze stranek MS o OEM:

"
Výjimkou je nákup operačního systému Windows XP (ve verzi Home a Pro) v české a slovenské verzi, který lze zakoupit, pouze ve formě jednotlivého balení, samostatně bez současného nákupu hardware. Tato možnost je určena pro legalizace a upgrade a je platná jen po omezenou dobu! Na platnost upozorňují samolepky na boku balení.
"

>A co treba takova ficurina typu "zjednodusene sdileni souboru" ? To si v HOMEch nevypnes (afaik)..

to ne, ale muzes treba zakazat ucet Guest a nainstalovat si firewall.

>tak by se musely kupovat dalsi licence?

kdyz uz jednu mas a je platna, proc bys mel kupovat dalsi?
donny: treba proto, ze OEMky sou vazany na nejaky HW a kdyz ho zmenim, tak to skonci tim, ze mi to rekne, ze licence OEM vyprsela, ze sem zmenil nejaky HW, na kterem to bylo zavisle? A kdyz dam reinstalovat system, skonci to znovuaktivaci, ale bude jiny HW, takze tam budu muset volat a prodelam na tom dalsi desitky KC? (nepredpokladam ze MShotline je free)

Ad Guest&FW:
Nj, ale kdyz se mi podela system, bude jine jmeno uzivatele, tak nebudu mit prava pro pristup do slozky.. Nepujde mi dokonce ani smazat..