Problém s rámy.

Plz podívejte se na stránku : http://www.dex-site.com/projektidex.html a řekněte mi jestli vám to taky blbne (když scrolujete dolů nic se nezobrazuje a až časem se pouze něco objeví nebo se to musí celý označit) a pokud ano , čím to je? Děkuji za odpovědi.
No já v Konqueroru vidím jen černou stránku. Ve Firefoxu je to už o něco lepší, vidím i obsah. Když scroluju, tak se normálně posouvá, až zmizí a pak opět zase naskočí.
Imho to bude kódem, mně osobně se nelíbí a už vůbec se mi ho nechce zkoumat. Ale každopádně tam nikde nevidím ty rámy.
Hmmm to je mi odpověď na mou otázku....
Tedy, vyznat se v tom kódu je fuška, ale:

IFRAME má nastavenou výšku 655px, ale je uzavřen v DIVu (id=html12), který má výšku jen 589px, a tam je zakopaný pes (pro FF a hlavně pro Operu, IE s tím kupodivu nemá problém).
Takže mám udělat co? Dát to z DIVu? Nebo jak? Čím to , že když se roluje nahoru , vše jde normálně , ale naopak ne?
Myslím, že na JPW ti už poradili dost - předělat kód. Já ti taky řekla, že je to kódem a na JPW ti ten kód dokonce prošli a řekli o chybách. Tak hurá do toho.
Jak jsem ovšem napsal na JPW: Chyby jsem sice pobral , ale nevím jak je změnit , aby to fungovalo normálně.
Jak píše Joker:
Ad ten problém: Je to způsobené tím, že ten <iframe> máte uvnitř <div> se stylem overflow:hidden, přičemž ten vnitřní <iframe> má scrollovátka a současně větší rozměry, než ten "vnější" <div>. Ta konstrukce vůbec nedává valný smysl, jelikož scrolluje se ten <iframe> a ten má výšku 655px, zatímco ten "vnější" <div> má výšku 589px (kam vlastně chodíte na ta čísla?), takže když ten obsah vevnitř bude mít třeba 650px, tak ten spodek prostě nebude vidět a přitom scrollovat to nebude.

pro mě je to jasné - oddělala bych overflow: hidden a upravila bych ty výšky iframu a divu - div obaluje iframe, takže by měl mít imho výšku stejnou nebo větší než iframe. Nezaručuju, že pak bude problém (úplně) odstraněn, to bych si to musela stáhnout a zkusit to sama. Na což ovšem nemám čas.
Zmenšil jsem to a funguje to , ale ted nevím poslední věc. Jak udělat aby tam nebylo to scorlovátko.