Tworba www

Ahoj.
1. Môžte ohodnotiť www stranku www.chatamonika.xf.cz? je to moj prvý vytvor..
Vopred dakujem za kazdu keakciu...
2. V buducnosti by som chcel spravit www stranku o expresných službach. Možem použiť cenníky služieb spoločnosti ako je DHL, TNT, Remax alebo musim žiadať o ich zvolenie (autorské prava). Pri zadaní hodnoty kam chcem zasielku podať a hmotnosti na základe cenikov by mi vyhodnotilo najlacnejsiu, najrychlejsiu spolocnosť. V akom programe by som to mal urobiť?(php,java) Hladam niekoho kto by mi bol ochotný z tym pomosť? Ja pracujem na expresných službach a informácie mam z prvej ruky o cennach a dobe prepravy.

Vopred dakujem za kazdú odpoved
>Vopred dakujem za kazdu keakciu...
nemas zac.

>Vopred dakujem za kazdú odpoved
nemas zac.

>alebo musim žiadať o ich zvolenie (autorské prava).
asi by o tom firmy mely vedet.

>V akom programe by som to mal urobiť?(php,java)
v takovem, v jakem umis.

>kto by mi bol ochotný z tym pomosť?
za odpovidajici financni ohodnoceni klidne pomuzu.
Ahoj. Nemůžete mi prosím někdo poradit, jak můžu něco vložit na vytvořené stránky? Máme tam vložit projekt k zápočtu a tyhle znalosti nějak neovládám. Díky
Smutňouš: toto není tvoje vlákno a ani se netýká původního dotazu. Založ si své téma.
Smutňouš, není vložení www na správné místo součástí znalostí potřebných k udělení zápočtu?
Marek z Markova: Bohužel to není součástí znalostí potřebných k udělení zápočtu. Ten projekt (i předmět) se týká úplně něčeho jiného. A taky mě nikdy nikdo na žádném předmětu neučil, jak vytvořit www, tak nevím, kde bych ty znalosti měla sehnat (nestuduju informatiku). Hledala jsem pomoc tady, ale asi hledám na špatném místě u špatných lidí.

Zbi: Proč se vytvoření www a vkládání věcí na ně netýká tématu "Tvorba www"?
Smutňouš: Nevím, jestli víš, jak fungují fóra. Každé vlákno se týká konkrétních otázek tazatele. Ostatní na tyto otázky odpovídají, případně pokládají upřesnující dotazy. V tomto vlákně se ptal Cloud na 1. ohodnocení stránky a 2. dotaz na použití ceníků.

Ty ses do tohoto vlánka naboural s otázkou (jak vytvořit www), která vůbec nesouvisí s původními dotazy. Proto si založ vlastní vlákno a lidé budou odpovídat tobě. odpovědi se tady máš šanci dozvědět - ve svém vlákně, když pořádně popíšeš problém a jasně se vyjádříš, co chceš. Jinak tvoje otázka se tu řeší skoro každý den, použij funkci vyhledávání.
Smutňouš, to víš, lidi jsou hovada, já to znám podle sebe.
Ohledně umístění www na server sepodívej na:
http://www.webzdarma.cz/pp.html?1
poradte pls jak aktualizovad stranky pres WZ.predem dik
Zpět k tématu vlákna ;-)

1. Vcelku dobré, na pozadí bych asi použil světlejší barvy. Nejsem si jistej jak ve slovenštině, ale v češtině se ceník píše s jedním "n". Působí to trochu zvláštně. Logo působí trochu okousaně.
Hover efekt odkazů dělej spíš pomocí CSS než Javascriptem.

2. Myslim, že o tom ty firmy nemusí vědět.

>Hladam niekoho kto by mi bol ochotný z tym pomosť?
za kolik?