Vyhledávač - může mi ho někdo udělat?

Zdravím, hledám někoho, kdo by byl ochoten udělat vyhledávač na mé stránky. Nějaké pokusy už jsem vyzkoušela, ale bohužel to nefungovalo. Chtěla bych, aby vyhledával pouze na mých stránkách, ne jinde. Může mi někdo pomoci? Předem děkuji. Helena http://www.cukrovi.kvalitne.cz/
asi takhle - TANSTAAFL
viz. http://all.nanic.cz/zkratky/?abbr=TANSTAAFL :-)
protoze mas web v ramech, predpokladam, ze nepouzivas php natoz abys mela texty v databazi. doporucuju pouzit jyxo: http://jyxo.cz/d/free , mam to na svym webu a pro me spokojenost, no lidi s tim moc nehledaji :-) ono totiz neni moc co
doporucuju ti ale upravit vsechny podstranky tak, aby se z nich dalo dostat na hlavni stranku webu, nebo radsi ramy uplne zrusit. uzivatel, ktery prijde z vyhledavace na konkretni stranku, totiz neuvidi menu a v podstate cely web mu tak zustane skryt ( http://www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html#sirotek )
Toníku děkuji, už jsem si stránky upravila tak, aby se dalo ze všech dostat na hlavní stránku.

Už jsem si vyhledávač vložila na hlavní stránku dolů(jen zkušebně),ale vyhledává špatně. I když tam zadám přesný název receptu, přesto mi to napíše, že nic nenašel.A co teď?

n6230i věřím, že existují i lidé, kteří jsou ochotni pomoci druhým, aniž by za to něco chtěli. Například ikona, kterou mám na stránkách - tu mi udělal jeden neznámý z netu.A byl velice vstřícný.Přesto děkuji zas upozornění.
2Helča
>mě ten vyhledávač funguje bez problémů, akorát by to chtělo zrušit ty rámy - moc se mu ti nelíbí ;-)
Rámy myslíš na té hlavní stránce?Takže celou hlavní stránku udělat znova?

Tím, že mi to nevyhledává,myslím to, že když třeba zadám HERMELÍN a hledej na cukroví kvalitně, tak přestože tam mám 16 receptů z Hermelínu, tak mi to napíše nulu.
To samé třeba PERNÍČKY. Vůbec se to k receptům na perníčky nedostane, přetože jich tam mám 12.
Děkuji za odpověď.
I v Jyxo vyhledávači musí být vaše stránky zaindexovány, nějaký čas to trvá, mělo by tomu pomoci přidání adresy stránek na "http://jyxo.cz/d/submit".

Mimo jiné, vyzkoušejte si ten vyhledávač z Google, který vám nabízel "mjdj" na JNW, najde toho na vašich stránkách hodně - vyzkoušeno!
no to jsem zapomnel zminit, ze zalezi na tom, jak moc jsou ty stranky zaindexovany. ted zna jyxo 10 stranek z celyho webu, coz je na hledani nepouzitelny. je potreba je pridat, jak rika ladik, a pak nejakej ten tyden pockat. no jestli to nepomuze, tak pouzit google. ten ale narozdil od jyxa neumi cesky sklonovani (nebo o tom teda nevim) - proto jsem doporucil jyxo.
Vyhledávač z Google jsem tam přidala,najde odkazy,kde hledat třeba perníčky ale po kliknutí na odkaz píše chyba 404 soubor nebyl nalezen.

http://jyxo.cz/d/submit tady jsem byla, jenom nevím jestli tomu rozumím dobře.
Můžu tam vložit 10 stránek. To znamená,že když drobné vánoční cukroví se skládá z 9 stránek, tak tam každou musím vložit a ještě jednu přidám třeba z polévek, nebo jak je to myšleno?
Ono totiž kamkoli kliknu, tak na horní liště mi to pořád píše stejný název:http://www.cukrovi.kvalitne.cz/hlavnicukr.htm

Děkuji
do http://jyxo.cz/d/submit staci napsat jenom http://www.cukrovi.kvalitne.cz , ono to pak projde cely web - teda vsechny stranky, na ktery mas odkazy. samozrejme to par dni potrva.

google zna ted 40 stranek tvyho webu. namatkou jsem nektery zkusil otevrit (z vysledku hledani na google) a fungovalo to.
Toníku děkuji, je vidět, že jsi odborník. Tak pár dní počkám a uvidím. Zatím mi to ani jeden nenašel, zkoušela jsem zadat makové řezy.Díky, určitě se ještě se ozvu.