Informace o majiteli bakonvniho uctu

Dobry den,
prosim o pomoc, jak mohu zjistit informace o daném majiteli uctu v KB. Omylem jsem zaslal castku na jiny ucet a dany majitel nechce nic vratit. Vim, ze se to standartne nedela a proto pisi radeji zde.
Pokud se najde treba nejaky sikovny hacker nebo nekdo kdo pomuze, tak prosim napiste, diky

Diky za pomoc
Informace o majiteli uctu nikde nezjistis, ani pres hackera. Banky maji vetsi ochranu nez kterakoli jina firma.

Jedina moznost je kontaktovat banku a resit to s nima. Mam pocit, ze je mozne stornovat transakci do urcite dobe. Po lhute je situace slozitejsi.
Tato operace byla provedena pred v patek a zjistil jsem to az dnes.
To si predstav. Oni maji klasicke cislo napr 12345 a jeste 11-12345, staci se seknou a maler je na svete.
Kdyz ted premyslim o tech hekrech, v podstate kdo tyto systemy vymysli jsou oni, protoze hackeri jsou programatori, ale to me jen tak napadlo.
Si děláš srandu, aby se ti někdo nabourával do internet bankingu.

http://fincentrum.idnes.cz/poslali-jste-penize-spatne-pripravte-si-nervy-fqz-/fi_osobni.asp?c=A060707_171400_fi_osobni_fib
+ diskuze pod článkem
Tohle se řeší přes banku. Příjdeš, řekneš ať ho oni kontaktují... Pokud to bylo víc peněz, a dotyčný se neozývá, tak se to zase řeší přes policajty...
Mě se to stalo taky - půjdeš za nějakou ženskou, co tam sedí u stolu a oni ti sdělí nějakej kontakt. Já osobně jsem poslal doporučenej dopis majitelce účtu a za pár dní byly peníze zpátky. Dotyčný(á) si je samozřejmě ponechat nesmí, bylo by to protiprávní.
>> Dotyčný(á) si je samozřejmě ponechat nesmí, bylo by to protiprávní.

ano, zrovnatak je protipravni, pokud ti banka rekne adresu majitele nejakyho uctu. Zakon o ochrane osobnich udaju ti asi nic nerika co?
Adresa není osobni udaj. za osobni udaje jsou povazovane takove udaje, podle nichz je (nebo muze byt) konkretni clovek jednoznacne urcen. To nastava, pokud z jednoho nebo vice osobnich udaju lze urcit jeho identitu. Osobnim udajem neni rozhodne adresa - ani ve spojeni s jmenem a prijmenim -, protoze na stejnem miste muze zit vice lidi se stejnym jmenem a prijmenim.
Zakon o ochrane osobnich udaju ti asi nic nerika co? ;)
No já bych k tomu doal jenom to, že pokud např. někdo zadá do ARES moje ičo, tak se o mě dozví spoustu věcí včetně adresy a z DIČ
i rodné číslo. A zatím nikoho nezavřeli ... o:))))
rekl bych, ze to maji na svedomi platna povoleni.