Reklamní bannery

Jsem si vědom, že z něčeho žít musíte a proto mi tolik moc nevadí, že vkládáte bannery do naší prezentace, jen jsem se chtěl zeptat, jakým způsobem rozhodujete, na kterou stránku baner vložíte a na kterou nikoli. Vkládání baneru na "každou delší" stránku mi příjde trošičku dost. Také bych rád někam podstrčil baner přinášející něco nám a nerad bych návštěvníky zahlcoval banery.
Banner je v soucasne dobe vkladan pouze jeden na uvodni stranku.
Jestli jsem dobre vypozoroval chovani vkladani baneru, vklada se jeden na kazdy soubor index.html, ktery vytvorime. Pokud mame nas web rozdeleny na nekolik adresaru a v kazdem adresari soubor index.html, date nam baner na kazdy z nich. Bohuzel nas web je delany tak, ze je to hromada takovych souboru a zustane tak dokud nebude scriptovani, potazmo databaze :-(
Andilek,
ja ti doporucuju vzit si placenej web... je tu dost levnej (nejlevnejsi co kde sezenes) a navic mas registraci domeny zdarma, 200MB prostoru, MySQL i PHP a to vsechno za 200Kc (+160 za domenu) mesicne... co vic si prat?
Ja tu mam placenej web (ePortal) a zakaznickej servis je taky dobrej.
Sorry, ale ten banner mi trochu hyzdi stranku. Chapu ale, ze tam musi byt.
Je mozny uverejnit kod, abych si ten banner
vlozil do tabulky a stranka vypadala symetricteji?
Nebo, je mozne umistit banner v pop up?

Zatim ne, pracujeme na dokonalejsim systemu vkladani reklamy.
heh, aspon ten novy odstavec by jste si mohli nechat od cesty :-) Clovek se snazi tam dat neco jako
---reklama----------------------------
ale ono to diky <br><p> odsune az buhvi kam...
zatim jsem to aspon trosku zkratil tim, ze tam mam natvrdo neuzavrenou tabulku...ale neni to porad ono.

Jinak preji hodne uspechu, zatim to jede tak jak ma.
Uprimne receno jen prosim ne bannery do popupu. stavajici system pote co jsem pochopil princip je fajn. Osobne jakmile mi stranka zacne otevirat popupy a dalsi okna, nerad se na ni vracim.
Souhlasím s Andílkem, popup je ten nejjednodusi zpusob, jak navstevnika odradit.
ja bych rekl, ze reklama je doted (19.9.2k) vkladana do kazdeho souboru index.html... taky ma ve podadresarich index.html a musel jsem je kvuli tomu prejmenovavat... Jinak jestli nekomu hyzdi reklama stranku, tak si dejte uvodni a na ni plpnete tabulku se sirkou i vyskou 100%... reklama zapadne pod okraj a neni tak na ocich (ale jestli to kvuli teto hlasce zmenite... :-)
Mluvíte tu o reklamách, mě reklamy více méně dost vadí a snažím se jim všemožně vyhnout, ale zajímalo by mě teď v tuto chvíli, kdy se dostávám do opačné pozice, jak zařídit, to aby na mé stránce byla nějaká reklama a příjmy z té reklamy pak šli do mojí kapsy. Kolik se na té reklamě dá vidělat a jak se to zařídí? Stojí to vůbec za to snažení?