mensi problem

mam taky problem mensi
nahral som cele forum co som stahol z http://download.phpbb3styles.net/blackbox.zip
ale ked zapnem stranky nejde
ale problem je asi v tom ze tam neni index
neviem uz fakt
<HTML><span style="font-variant: small-caps;"><ul><li>Máte aktivovanou databázi?</li><li>Přečetl jste si postup instalace fóra? (určitě tam je nějaké readme)</li><li>Už jste někdy dělal na WZ stránky?</li><li>Už jste někdy přispíval do fóra či dokonce nějaké spravoval?
(Narážím na to, že nedokážete ani rozumně nazvat svůj dotaz a umístit jej do správné kategorie)</li></span></HTML>
http://download.phpbb3styles.net/blackbox.zip je podle mě jen téma (vzhled) fóra. Stáhni si nejdříve celé fórum. Pak bude tvůj problém možná menší (možná). :-)
Nípal (moderátor):

Neviem ci si si vsimol ale pises stale velkimi pismenami a velmi zle sa to cita! Tiez sa mi to obcas stane ale zistil som ze ked stlacis to siroke tlacitko nalavo od A tak sa to opravi.

forum:

Neviem ti poradit ale je mozne ze sa tu v blizkej dobe objavi Majster ktory ta narozdiel od ostatnych uzivatelov ako tlama a Nypal nebude urazat a vysmievat ale da ti uzitocnu radu.
Fanusik: Nípal nepíše verzálkami, ale kapitálkami. Pokud se ti to nelíbí, vypni si patřičné kaskádové styly v prohlížeči. Budeš to mít malými podle svého přání.
=Fanusik=
On se mozna ten mistr s magickou kouli objevi, jen kdo vi kdy.. Kdyz se clovek neumi zeptat, nelze mu odpovedet ..
A jestli neumis precist kapitalky, doporucuji navstivit ocni ;) Tam ti pomuzou ;) A pokud ti to pripada daleko, pouzij Kitovu radu ..

=forum=
Casto se stava, ze uzivatel "nainstaluje" (rozbali) forum do podslozky, napriklad domena.tld/forum/ a snazi se k nemu pristoupit primo pres domenoveho roota (domena.tld/). Mozna je to i tvuj problem ;)
jj vem zle som to napisal XD
omg capslock nemam zapnuty co trepes
inak idem si to najprv precitat potom napisem co
Fanusik (petovy.nazory.cz)
Mno, nikdo te neurazi. On ti pouze oznamuje standartni postup instalace.
V prvni rade je treba najit na stranka fora, odkud mas zdrojak Dokumentaci. V te dokumentaci bude postup instalace. Pokud selze nejaky krok instalace, pak sem s nim, ten budeme resit proc. Ale nevim proc by jsme ti meli kopirovat instalacni prirucku fora? To je v podstate tvuj problem, co si nahravas na wz.cz .

Mimochodem ten text ma Nipal zkopirovany zrejme z Odkazu na wz.cz nahore PODPORA, zrejme tam bude neco jako Instalace na wz.cz
Pripadne se te chtel zeptat na nejake otazky, ktere jsi neuvedl pro reseni dotazu, ale kdyz to povazujes za urazlive, ze ti chce pomoci, tak to hold se neda nic delat, zkus jine forum.
Jsem si ani nevšiml, žeby tady Fanusik hlásil nějaký problém s instalací... čehokoliv. Taky bych se zamyslel na významem slov "hold" a "holt". :-)
>> Taky bych se zamyslel na významem slov "hold" a "holt". :-)
A co standartni a standardni? :)
A co mluvit česky?
Masochisto... :-))