Google Analytics

Ahoj,

má tu někdo z Vás zkušenosti se službou Google Analytics? Mam problém - udělal jsem vše podle návodu (snad), vygenerovaný JavaScriptový kód si umístil na každou stránku dolů a začal počítat.
Problém je v tom, že moje malé a nové stránky mají podle Google Analytics okolo 350 návštěv denně a všechny návštěvy jsou unikátní. Zkoušel jsem už spoustu věcí, vše neúspěšně - statistiky zůstavají z neznámého důvodu zkreslené...

Tak jsem se chtěl zeptat, jestli někdo z Vás netuší, čím to je a co s tím - podle mých vlastních statistik mám okolo 14 lidí denně statistika od poskytovatele hostingu moje čísla potvrzuje - takže chyba je opravdu u Googlu...
Ostatní to mohou tahat z nějaké cache. Stačí si napsat kousek javascriptu, který bude pokaždé volat nějaké php počitadlo na hostingu.
Kteří ostatní? Nějak nechápu... Moje počítadlo (to, co jsem si udělal sám) je na každé mojí stránce, takže mě žádný přístup neuteče, pokud ti šlo o tohle; pokud jsem to nepochopil, tak se omlouvám :-)
Představ si, že by na tvé stránky chodili návštěvníci třeba z jedné školy. Školy většinou mívají proxy server s cache. Pokud se tedy připojí 50 lidí, proxy server to stáhne pouze jednou a podrží v cache. Na www serveru naběhne 1 přístup. Každý prohlížeč však spustí javascriptový kód, takže na Google Analytics se objeví 50 unikátních přístupů.
Jo takhle :-)
Dík za radu, trošku se v tom povrtám ;)
Tak jo, už jsem tma nahodil Ajaxovej kód, co mi volá pocitadlo.php... Tak to jsem zvědavej, jestli se ty statistiky aspoň trošku přiblížej těm od Googlu :-)
Já to řeším trojkombinaci. Základní uvnitř souboru a rozšířenou přes javascript. A pokud je javascript kaput, tak přes obrázek.

Sežere všechno, co mu vleze do cesty. Takže mívám občas víc přístupu než google ;) Ovšem sežere to i boti, takže je musím vyčistit.
Takže pokud to bude hosting < Google < AJAX, bude vše OK.