Ako zarabate?

Chcel som sa spytat ako zarabate na svojich strankach. ja som nasiel zopar sluzieb tu http://www.pasivny-prijem.sk/category/zarobky-na-webe/ ale je tam toho malo tak som sa chcel spytat ci nevieto aj o niecom inom?
Já začnu vydělávat až příští rok. Letos to dělám zadara a výtěžek posílám do Somálska (proto ta katastrovická čísla). Možná pošlu něco i dalajlámovi (aby nemusel somrovat po světě)- A něco pošlu i do Afghanistánu, aby se domorodci mohli lépe bránit nájezdům cizáků...
Haha :) a co pouzivas na zarobok? podla toho co som cital na tej stranke ty by si mohol mat aspon tych 30$ mesacne.
cocktailsk: Na té tvé stránce 404 asi nevyděláváš nic, že? Nejdřív se nauč psát (myslím články) a pak teprve můžeš přemýšlet o výdělcích.
<HTML>Já jsem nepřítel kapitalismu, já na internetu neparazituju. Vnímám internet především jako svobodné informační médium, nikoliv jako plakátovací plochu.</HTML>
Nípal: Však se to vzájemně nevylučuje. Internet může být zároveň svobodné i komerční médium. Ještě před 15 lety byl pouze svobodné médium. Teprve komerce nám ho zavedla do domácností a komerce ho drží při životě.
Kit: tomuto hovorim perfektny nazor. Koniec koncom urcite vacsina normalnych ludi nechce urobit zo svojej stranky plakatovaciu plochu lebo pride o navstevnikov. preto sa pytam tu na moznosti zarobku aby to bolo pre mna najvyhodnejsie (z hladiska vynosov a z hladiska navstevnikov)
Nípal:
"Vnímám internet především jako svobodné informační médium, nikoliv jako plakátovací plochu."
Internet je médium primárně určené pro distribuci porna, nikoliv svobodné médium (viz Čínský Gůgl a spol.).

Dnes je internet jen a POUZE o komerci. Člověk, který dělá web jen sobě pro zábavu to dřív či později zabalí (vidím na sobě - i když bych na webu rád dělal, kvůli nedostatku času jsou méně důležité - neplacené "projekty" stranou.)

cocktailsk:
nevím, jak na Slovensku, ale u nás v Banánové republice na to musíš mít živnost a za těch $30 měsíčně bych ani to daňový přiznání nevyplňoval.
Služeb jsou mraky. Nejznámější jsou určitě AdSence od Gůglu, jeho kopie adwords, atp. Stačí si vybrat.
Ale jedno varování na závěr: s rozjíždějící se finanční krizí výtěžky z těchto systémů dost razantně klesají (i když ony klesaly i před krizí) a vydělat těch $30 za měsíc nebude hračka.
<HTML>Vidím to i na sobě. Co se týče $30 měsíčně, to je zhruba 600 Kč. 600 Kč měsíčně nevydělává ani Ukrajinec u lopaty. 600 Kč mohou být třeba 2 hodiny přednášek nebo 6 hodin doučování... jednoduchá webová stránka nejde pod litr, solidní webová prezentace obnáší třeba i desítky litrů... Prostě parazitování možná někoho uživí, ale PRÁCE vynáší víc.

PS: Vynechme z toho jednu matematicky velmi zdatnou skupinu lidí, která si spočítala, že bez zaměstnání a při exponenciálním růstu své populace vydělá víc.</HTML>
Nípal::: Hele, co máš proti nám, Lomákům? :-))

Každý by nejraději vydělával bez práce, s tím asi nic neuděláme. Kdysi jsem taky koketoval s nápadem "vydělávat" reklamou na webech - ale nakonec jsem usoudil, že moje námaha a návštěvnost webů nepřinášejí nic než mozoly a proklikanou myš. Smazal jsem reklamy a jsem spokojený... Možná kdyby mi patřil Google nebo jenom Seznam, změnil bych názor. Ono i to wz s tímto počtem účtů může být lukrativní (do jaké míry, to nevím). Ale ani ono mi neříká "Pane". :-)