E-mail

Jak vytvořim e-mail?
<HTML>Napíšete jej.</HTML>
To je sice na moderátora velmi vtipná odpověď, ale ani já momentálně nejsem schopen přijít na to, jak si založit email na své stránce.
E-mail se nezakládá na stránce, e-mail se píše a posílá. Email se také nezakládá na stránce, ale kupuje v obchodě a pak se s ním natírá.

Na moderátora nám nešahej. Odpověděl správně.
E-mail na wz se nezakládá, ale aktivuje (v administraci účtu) - zaškrtnutím volby "aktivní schránka". Pokud to už máš nastaveno a nefunguje to, pošli si sám sobě e-mail (možná se to aktivilizuje) :-) Pokud to ani pak nebude fungulírovat, trhej si vlasy a dej nám o tom vědět!
Dobrý den, mohl by mi prosím vás někdo poradit jak mám nastavit aby se mi příchozí emaily automaticky přesunovali do jiné emailové schránky, například na centrum.cz? Možnost přesměrování na jinou emailovou schránu mám sice zaškrtnuté, ale když mi nějaký mail přijde, zůstane ve schránce serveru webzdarma a na zadanou emailovou adresu se nepřesměruje.
Ehm... Chvíli počkat (den, dva...), pak to zkusit, případně to nastavit tam a zase zpátky a zase počkat... Všechno zkontrolovat... Modlit se... A když se to nerozběhne, tak používat nějakej normální freemail...
No dobře ale tohle přece není řešení... pořád na něco čekat a modlit se, jak říkáte vy. Proč webzdarma nevyhoví svým uživatelům a nedá to konečně dohromady aby se nikdo z nás nemusel modlit za ten den Dé který se to konečně rozjede. To asi proto, aby se tady ve fórech mělo pořád o čem psat. Zeptal bych se přímo nějakého administrátora aby mi dal nějakou směrodatnou odpověď ale patrně se ji nedozvím nikde jinde než tady. Ale i tak všem děkuji za rady :-)
Pro směrodatné odpovědi týkající se webzdarma slouží část fóra s názvem Podpora. Případně e-mail ;)
Aby sis zbytečně nedělal plané naděje. Současný stav zdejšího emailu je takový, jak je zde popsáno. Tedy aktivuješ a pak čekáš až (jestli) se ti přesměrování zprovozní. Můžeš sice tento dotaz napsat do jiné sekce, nebo email adminovi, ale ze zkušeností radím, ať neočekáváš zázraky.

Já zdejší email nepoužívám a problémy s ním tedy nemám. Ale pokud se v tom chceš vrtat, čekat na řešení a být naštvaný, prosím, tato možnost tu pro tebe je.
Na něco používám mail tady přesměrovanej na Seznam, a většinou to dojde... I když někdy třeba až druhej den... Ono je hezký mít v emailový adrese url svojeho webu, ale když to pak nefunguje, tak to radši budu propagovat seznam...
neviete preco ked si po aktivovani uctu prejdem do sekcie email alebo v administracii postovu schranku tak mi vihodi iba toto :

Warning: imap_open() [function.imap-open]: Couldn't open stream {mail.wz.cz:143/novalidate-cert}INBOX in /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php:4) in /home/web/wz.cz/mail/inc/connect-imap.php on line 10

... nechapem tomu preco to robi, poradte
dakujem :))
Pošli si e-mail sám sobě - třeba na adresu xyz@hrpz-parkour.xf.cz
Pokud to zabere - jásej! Pokud ne - zjisti si, kde je nejbližší most...
Poslal jsem ti e-mail - třeba nebudeš muset skákat.