Které počítadlo navštěv doporučujete?

Dobrý den, chěl bych se zeptat, jaké počítadlo vstupů na stránku doporučujete. Také bych se chtěl zeptat, jak mám udělat to, aby se na streánkách dalo registrovat a jak mám udělat, aby se některé soubory daly stáhnout až po registraci? Děkuji
http://www.google.com/analytics/
Co to má být? Odkaz?Asi těžko...
ne, není to odkaz, je to URL.

Nejlepší počítadlo je nějaký systém, který registruje návštěvy a schraňuje o nich informace - nějaké číslo, který se s načtením stránky zvětšuje je v podstatě k ničemu. Můžeš zkusit např. http://toplist.cz/ (to také není odkaz, ty tu umí dělat jen moderátoři).

A na dotaz: Jak mám udělat... není možná jednoduchá odpověď. V této fázi lze jen podotknout: naučit se to a nebo najít někoho, kdo to udělá. Pokud něco umíš, tak můžeš zkusit použít nejrozšířenější světový vyhledávač, začít můžeš třeba na: http://www.google.cz/
Pavel (virtt.xf.cz)
tyto bych doporucil ja
* http://www.google.com/analytics/
* toplist.cz

http://www.google.com/analytics/
'Co to má být? Odkaz?'
Ano, to je odkaz na stranku, ktera se zabyva pocitadlem pristupu. Pokud nerozeznas odkaz na stranku od bezneho textu, mozna bys mel poprosit ucitele vypocetni techniky o jednoduchou instruktaz o webu.
Google analytics je velice solidni pocitadlo pristupu. Aspon pro mne zpracovava vysledky ve velmi pekne forme. Jen se k tomu trosku hur proklikava, aby mi zobrazil tabulku 50 top stranek (asi 8 kliku a pri kazdem se nacita stranka s morem zbytecnosti a reklam, klasika)

toplist.cz ma tez docela slusne statistiky. Prevazne se mi libi celkova globalni statistika celeho toplistu :)

Potom je mozne treba na jinych strankach, mozna seznam, centrum a pod najit v kodu odkaz na polske pocitadlo. Link ted nevim, ale hledal bych to podle tagu script a v url (uri) blabla.pl . Zrejme to bude tez dobre pocitadlo, pac se to vyskytuje na dost strankach.

! Nevyhoda pocitadel zalozenych na JS je v tom, ze ti tak muzou vlozit krome kodu pocitadla nejaky dalsi kod, treba skodlivy, treba pripomeneme nedavny virus, bylo to i v telce, pry :) Do tohoto stylu patri zminene google analytic a to polske pocitadlo. toplist se da jeste pomerne slusne vlozit jako obrazek.
Navíc při nakouknutí do tvé Galérie mě napadla stejná otázka jako tebe: Datum: 20. 01. 2009 21:48 "Co to má být?" A sám si odpovídám: Další, před kterým ukryli odkaz (URL) - adresu - http://jakpsatweb.cz (stačí nakopírovat do adresního řádku prohlížeče).