Co říkáte na moji stránku?

Dobrý den. Před nedávnem jsem začal tvořit stránky. Chtěl bych poprosit ty zkušenější, jestli by mi mohli říct něco k mému webu. Co mu chybí, co mám špatně, co mám upravit.... Na písmo na stránkách moc nekoukejte :-D Nějak se mi nechce zobrazovat font, v kterým jsem to psal :-( Tak děkuji.

www.voxx.xf.cz
<HTML>Copak já, ale Google, který neumí číst obrázky. Zobrazil jsem si tvůj web bez obrázků... a ani ťuk, černá stránka. Co tomu řeknou lidi, kteří nestahují obrázky nebo jsou slepí a internet jen poslouchají/hmatají? Jediný text na stránce je <.

Obsah jako takový neexistuje - stránky se připravují. Takové stránky mi nemají co říct, je lepší ukazovat stránky, až budou mít nějaký obsah. A mimochodem, co je Pocítac? Slovo z počítačového pravěku, které v 21. století plném diakritických znamének nemá co pohledávat?

Co se zdrojového kódu týká, je to samé &nbsp;:

<code><td align="left" bgcolor="#000000" height="25" valign="top" width="32">
<p align="left">&nbsp;</p>
</td></code>

To se opakuje za sebou i desetkrát... a dál je to dokonce i čirý &nbsp; zopakovaný za sebou snad 100krát, ba dokonce je kvůli němu nastavováno písmo (nadbytek tagu <font>).

Mám podezření na používání MS FrontPage a nikoliv podezření na tvorbu stránek. Od 15/16letého člověka bych čekal víc.</HTML>
Nooo...stím FP to je pravda...
<HTML>O virtt.xf.cz by se dalo říct totéž.</HTML>
<HTML>Hm a ta IC.cz lišta se na virtt.xf.cz dostala jak?</HTML>
Ta lišta je tam proto, že jsem předělával index z jiné stránky, kterou jsem měl předtím a byla na IC.Nebo spíš to měl bratranec...
Když si odmyslím nadbytečné tabulky a obrázky, tak nevím, co mám hodnotit. Ještě bych upravil titulek a description, napsal alespoň jeden nadpis a alespoň jeden odstavec textu. To aby bylo co indexovat do vyhledávačů.

Hodila by se také nějaká navigace na další části webu, která bude fungovat i bez obrázků.
Zajimava stranka na pohled. Mno, prejdeme k tematu, aby zas moderatori nepomlouvali :)

* vyhodit ze stranky vse, co tam nema byt a co nema pro uzivatele uzitkovou hodnotu
Protoze ses na wz.cz, tak s reklamou mnoho nenadelas.
Ale treba reklama na FF? Animace?
* z odkazu ti nic nefunguje, odkaz, ktery nikam nevede na web nepatri
* nadpis mi zacina v pulce stranky, pak vidim 3 radky textu a musim skrolovat. Coz svedci o tom, najit si rychle stranku, kde neco je
* stranky jsou vlastne prazdne, i uvodni :)
* Uplne cerne pozadi taha roti bilemu textu oci. Mozna je to na notebooku jinak, ale urcite bych pouzil spise tmave sedou
* font - zkus se podivat po webu, jake s pouzivaji fonty. Kazdy prohlizec ma vlastni a muzes se spolehnout, ze prijde o kompatibilitu. Samozrejme to muzes phpckem vykreslovat do obrazku, kdyz trvas na tom, aby to bylo sikmo. Pak to ale treba sikovne udela, aby se obrazek generoval na tve pozadani a ne pokazde, kdyz uzivatel vejde na stranku

A vic tam neni co rici, nic tam nemas.
Mozna html kod je sileny, trosku :)
Jooo....stěma tabulkama máte pravdu...pořád jsem používal starý podklad. Hlavně že jsem udělal ten design...černou barvu jsem volil proto, aby vynikla ta modrá barva.
O zdrojovém kodu asi nemá moc smysl mluvit.. mimo to, že je nevalidní (což by ani tak nevadilo, protože prevážne chybí pouze atributy alt u obrazků) nepatři mezi ty pěknější (rozuměj čitelné)..

Jinak vzhledově k vybrané modré barvě asi težko budeš hledat dostatečný kontrast (pro písmo) - ta bílá není zrovna moc kontrastní a texty v obrázcích nejsou zrovna nejlépe čitelné.. (nemluvě o tom, že v obrazcích se vyskytují 3 různé fonty, které k sobě moc neladí..).

Jako zajimavý nápad (a jedno z mála pozitiv) bych bral "izolepu" v rozích obrázků. (možná bych zkusil, jak to bude vypadat, když rohová "izolepa" bude na všech obrázcích stejná..;)

Závěrem bych vypíchl nečitelnost webu bez obrázků, absenci jakékoliv (roboty indexovatelného) obsahu.

Jinak faviconka působí divně:)

___
Mimochodem, Pavle, nemáte v těch jménech s Martinem nějaký nepořádek? :)
No nepořádek vtom snad není :-) Spíš zbrklost. PC používá více lidí a je vtěch nickách už blázinec.
A to je takový problém se přihlásit na sebe? Každý má přece na ploše jiné ikony, v browserech jiná cookies, v Dokumentech rozdílná data, každý má jiný počet pracovních ploch, jiné horké klávesy,...
No a v tom je právě ten... bordel. :-))
Na pohled vcelku zajímavý (vzhled)... já sám osobně programovat www/php neumím, takže jsem šel cestou redakčního systému Wordpress. Ten je ale hlavně určený na publikování článků - tam se moc obrázky nenosí a jde hlavně o textový obsah. Možná to nemá cenu řešit pokud stránky všem fungují, ale není od věci si trochu pohrát i s validitou stránek. Ty moje měly jenom pár chybiček (ale možná podstatných, co já vím!?:o) a ozvalo se pár lidí, že se jim nezobrazilo nic, když mně se zdály být OK...
Když to bude vypadat dobře (to už jo) a bude tam co číst/na co koukat, tak je úplně jedno, jak to vypadá vevnitř. Na vnitřek se stejně dívá jenom pár šílenců, které zajímá víc vnitřek jak vnějšek. Ale jde o vnějšek, tak se nenech odradit. :)
Občas Ti tam nějaké ty obrázky chybí - to se jistě časem spraví, ale jestliže odkaz není jiný než přes obrázek, pak by to chtělo alespoň, aby každý z těch obrázků měl nějaký alternativní text (alt, title nebo tak něco...)
Tak ja som z mojou strankou zacal dost davno akurat mi stale neico neslo stale to malo medzi sebou velku medzeru a uz ma to sralo po niekolkych tyzdnoch som sa k tomu vratil a prisiel nato odvtedy to robim je tomu asi tak 1 mesiac akurat novinky su stare ale to ej este v tedy davno......
Viem mam tam toho vela zbytocneho ale najviac ma trapi poziadie a farba pisma skoro vseci vraveli ze sa to tasko cita je to pravda?
=irelevant=
Jako písmo vidím obyčejný Arial, který je čitelný pěkně :)
Spíš bych ti vytkl používání diakritiky a mezer v názvu souborů.. :)