Enter Page

Zdravim newíte prosim jak dam na svuj web www.niga-skills.xf.cz tento enter page http://www.bleedingentrails.ic.cz/ to nez se objevi stranka tak to musite odkliknout
Enter pages jsou na WZ zakázané, takže máš o starost méně.

Slovo "nevíte" se píše s jednoduchým "v".
Normálně.

Ale být tebou, tak se na to vyprdnu. V prvé řadě je to k ničemu. Jen tím zdržuješ návštěvníky. V druhé řadě pokud vytvořiš úvodní stránku jen kvůli reklamě, pak tím porušiš podmínky.

bleedingentrails.ic.cz - je z jedna z mnoha stránek, které na netu vůbec nemají co dělat. Už jen úvodní stránka je naprosto bizarní. A to nemluvím o megabytových obrazů, které totálně brzdí web.
bleedingentrails.ic.cz jsou stránky nějaké punkové kapely, což jsem zjistil až asi na 4. podstránce. Na titulní stránce chybí varování, že se na stránkách vyskytuje závadný obsah. Možná, že dokonce porušují i nějaké zákony.

4MB obrázek na titulní straně je tedy brutální velikost, další fotky na tom nejsou o mnoho lépe. Někdo to prostě nezvládl.

Jako vzor pro své stránky bych ji rozhodně nebral.
<HTML>"tak to musite odkliknout"

Nic nemusím. Ani interpunkci bych nemusel psát, že? On je ale zatraceně dobrý důvod, proč se interpunkce používá.

Předpokládám, že zařazení dotazu do sekce Mimo téma má též zatraceně dobrý důvod - a sice, že očekáváš hromady off-topicu.

Takže - chceš-li (a umístíš-li) vstupní stránku kvůli reklamě, připrav se na variantu banner+lišta+žádné navýšení prostoru. Co se týče tvého vzoru - myslím, že Kit to vystihnul dobře.

PS: Kdo jsou Heute, Gestern a Monat a proč je Gestern takový looser, že má tak málo bodů?

PPS: Doporučil bych nastudování správného pravopisu slova "niga" (předpokládám, že je to "nigger" a z toho vycházející mezi černochy používané "nigga").</HTML>