Přístupové heslo

Zdravím prosím vás chtěl bych se vás zeptat jestli nikdo nevi jak bych mohl zjistit nebo obejít přístupové heslo do PC je to velice důlezite.
Předpokládám, že do Windows. Stáhneš si TRK (http://trinityhome.org), vypálíš, nabootuješ (je nutné mí zapnuté bootování z CD/DVD), a použiješ winpass. Tím buď vymažeš heslo nebo je změníš na nějaký jiný. Kompletní postup najdeš na těch stránkách nebo na googlu :)

Jestli přístupem do pc myslíš bios, budeš muset muset buď použít backdoor heslo, změnit je softwarově nebo resetovat CMOS paměť. (viz třeba http://www.tech-faq.com/reset-bios-password.shtml).
Pokud se jedná o heslo do systému, existuje ještě další možnost - prostě heslo zjistit -> existuje obrovské množství nástrojů (stačí googlit, kdysi jsem to potřeboval na winXP, ale jména nástrojů si nevzpomenu) pro "vypsání" hashe hesla a ještě větší množství pro "bruteforce" (ať už slovníkový nebo jiný..) útok - se štestím to heslo do hodiny budeš mít, pokud budeš mít smůlu, nezjistíš ho ani za 8 let..
<HTML>Web ignorance.wz.cz porušuje podmínky zobrazování reklamy.</HTML>
=Přístupové heslo=
Jak jsi si udělal to vyjíždecí menu?:-)
=Jizzy=
Proč se ptáš, když se můžeš podívat sám? ;)
Jizzy (mxvsatv.xf.cz)
css?
css.interval.cz
jakpsatweb.cz - diskuse
stranka - soubor - ulozit jako - kompletni html - a prostuduj si zdrojovy kod
Přístupové heslo (ignorance.wz.cz)
V praci mame neco jako hiren boot CD, ktere obsahuje program na vyresetovani admin hesla pro win XP
http://www.hiren.info/pages/bootcd
Najdes googlem image, vypalis, nabootujes...
Hlavne musis vedet, jak se dostat do nouzoveho rezimu a tam pak pomenis hesla uzivatelum :)