Hry na stránku

Dobrý,ja sa len chcem spýtať,ak by niekto vedel,či je povolené publikovať hry na vlastnej stránke bez nejakého povolenia od výrobcu hry....myslím tak,že by sa online hry otvárali na mojej stránke, nie na stránke výrobcu, dakujem
Záleží na tom, jestli budou fyzicky umístěny (většinou se jedná o flashe, tak kde jsou uloženy samotné swf soubory) u tebe nebo u výrobce/produkce.

Linkovat hry z jiných stránek, (src="jejich.domena.tld") prakticky zakázat nejde. Pochopitelně platí, že slušností je domluva. Vždycky ti můžou pohrozit, že prolinkování zabrání (např. přes apachovské direktivy to jde jednoduše).

Pokud bys je měl cizí soubory uloženy u sebe a napsal tam "zahrajte si mé hry", tak to povoleno rozhodně není ;) - nesmíš si je nikde přivlastnit.

Kdybys ale třeba odněkud swf soubory stáhnul a chtěl je umístit u sebe na webu, je lepší se s produkcí/výrobcem domluvit (e-mail).

Samozřejmě se na domluvu ve většině případů kašle a každý "správce" webu doufá, že původní autor je buď úplně neznámý(unknown artist:), nebo že si malého webu nevšimne (vzhledem k tomu, že flashový obsah vyhledávače neindexují, tak se samotný, např přejmenovaný, flash soubor nedá jednoduše dohledat).
takže ked napríklad si dám hru z armorgames na svoju stránku(bude sa aj na mojej stránke otvárať) a na tej hre,ked začína(načítava sa) je napísané,že to vyrobilo armorgames,tak to môžem kludne dať na svoju stránku?
Nás se neptej, zeptej se raději Armor Games.
to bol len príklad,pýtam sa všeobecne
Však jsem také všeobecně odpověděl. Pokud si chceš na svou stránku dát cizí produkt, musíš se zeptat. Kdybys nebyl líný, našel bys na Armor Games tohle:

Q: Can I download the Flash files for my own website?
A: Sure you can! All the game are available on the Free Website Games page. You can either host the content yourself or use the provided embed code to get a direct link to our content. If there is a game not on this page, please get in contact with us.

To ovšem neplatí obecně. Každý autor může svému výtvoru udělit takovou licenci, jakou uzná za vhodnou (pokud není volba omezena licencemi použitých komponent).
Všeobecně...
Pokud tě nečapnou, nespáchal jsi žádný trestný čin.
Pokud tě čapnou, musí ti dokázat vinu.
V Čechách a na Slovensku to trvá strašně dlouho!
No každopádně už podle názvu tvé domény chápu tvůj umysl a předem ti můžu poradit - vyser se na to.

Stránek, které obsahují galerie flashových her je dneska asi 157 ...
... 157 tisíc.

___
Na druhou stranu, žádná z podobných galerií mne neuchvátila natolik, abych tam zůstal déle než na pár kliků. Prostor pro zlepšení tedy stále je, jen to chce nápad.
no,tak ja zatial len skúšam,je to moja prvá stránka a nehccem sa hned hrnúť do niečoho,čo by som ani nevedel spraviť,alebo čo by mne osobne trvalo nejak dlho,zatial sa len učím na tomto,a možno neskôr skúsim niečo zaujímavejšie