Při tvorbě stránek každá rada důležitá

ds:já jsem jenom na tu stránku podle tvérady chtěla přidat něco,aby tam nebyl jenom ceník,no a chtěla jsem použít další tvojí radu.....šablonu,ale ono to tam už neníííííí:-(
Tak jsem je našla......a teď jen vybrat kterou bych chtěla použít
Odkaz na:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=49700&t=49700,
což je tato nová stránka na fóru, se mezitím už objevila ve výsledcích vyhledávání na Google.

Myslím, že nyní je čas na to doladit to existující do nějaké jakžtakž použitelné podoby - aby až se Google rozhodne to načíst, tak aby načítal něco smysluplného.

To by mohl být konec jedné etapy.

Teď by bylo možná vhodné zaměřit se na propagaci nově vzniklé stránky. Myslím tím zaregistrovat ji ve vyhledávačích, kde je to možné, pokusit se registrovat na serverech, které se specializují na ubytování.

Asi by bylo vhodné podívat se v jakém stavu jsou odkazy na HK na adresách:
http://www.czech.hostelworld.com/hosteldetails.php/Hostel-Kaktus/Prague/12646
http://www.hostelsclub.com/hostel-cs-4904.html
http://www.wego.com/hotels/czech-republic/prague/hostel-kaktus-1
http://www.hostels.com/hostels/prague/hostel-kaktus/12646

to je tam, kam se odkazují ty už dříve existující stránky.

Pak by se asi mohlo uvažovat, co dál

PS1: odstraň z tagu title a meta tagu description a keywords ta velká písmena. Googlu je to jedno a mezi lidmi se to považuje za přílišné zdůrazňování - chceš-li za křik, a na křiklouny není nikdo zvědavý

PS2: fóra jsou o pokládání otázek, výkřiky se spoustou ííí na konci a řečnické otázky sem jaksi nepasují.

PS3: to, co jsi nemohla najít má jinou adresu, je zbytečné aby se to nějak dál šířilo internetem
Troška do mlýna: v hlavičce (na obrázku) máš Kaktus s malým -ká-
Takže - došla zelená barva anebo velká písmena?
Jojo,velká písmena odstarním,okoukala jsem velká z jiných stránek v domění že je to lepší.
Dobrá,protáhnutá slova(ty iiii bylo spíše zklamání a lítost) a řečnické otázky už nebudu používat.
S tou úpravou to bude asi den dva muset počkat,doma mě nefunguje pc a v práci toho moc nestihnu a i na to málo není klid.Děkuju zatím moc za všechny rady.
Lama:nedošlo nic,byl to záměr,myslíš že je to špatné:-( ?
Kaktus je název hostelu, ne? Takže bych čekal velké písmeno... Ale tenhle "problém" se asi ztrácí v té hromadě ostatních. :-))
Tak, velká písmena jsem změnila.Všude tam,kde je hostel registrován jsem také zkontrolovala adresu.Teď bych potřebovala poradit,jestli mám opravovat tu stránku co mám a nebo si spíše vybrat nějakou šablonu?
To jak dál postupovat se odvíjí od toho, co vlastně považuješ za hotové stránky, či jakou máš představu o využití. Také by bylo zajímavé vědět kolik chceš do stránek ještě investovat, času, peněz,...

Pokud je představa, že stránky budou cosi jako internetová obdoba plakátu, který by se vylepoval po okolních rozích, s tím, že jeho osud nebude zásadní problém, tak lze konstatovat, že tento cíl byl splněn.
Jinak řečeno, na internetu existuje jakási alternativa k existujícím stránkám na doméně hostel-prague-kaktus.cz.

Jsem toho názoru, že v situaci v jaké to nyní je, je to současné maximum pro člověka, který neumí HTML, neorientuje se příliš v tvorbě webových stránek a má i jinou práci než toto.

Já bych k zatím ponechal a zaměřil se na dvě věci

a) aby na té jedné stránce bylo vše potřebné a aby stránka působila přívětivě na návštěvníka - , že se mi nelíbí černá na červené jsem už psal, je to věc názoru a blbě vidící třeba nejsou ti, o které je zájem aby se ubytovali, třeba je asi taky dopsat někde definici, co je hlavní sezóna, vypilovat nějaké formulace - Mimo sezona, (rýmování s Lamou ti docela šlo...), zabudovat do existujících textu vhodná klíčová slova - asi jsou to levné ubytování Praha - existují ještě nějaká, které by mohli použít ti, kteří budou hledat a měli by skončit na těchto stránkách? Uvést lepší kontaktní informace...

b) pokusil bych se o nějakou propagaci - tedy na registraci adresy:

http://hostel-prague-kaktus.euweb.cz/

( registroval bych ji tak jak jsem ji napsal, bez www, je i tak dost dlouhá a s / na konci ) do vyhledávačů a katalogů - především těch, které jsou zaměřené na ubytování. Registrační data bych si připravil třeba podle požadavků jaké má na vložení odkazu do katalagu Seznam.cz

V rámci té propagace bych do vyhledávacího políčka Google zadal "hostel-prague-kaktus.cz" a podíval se jestli je v mých silách v některých odkazech změnit, řekněme uvést na pravou míru, to, co se tam píše - změnit starou adresu na novou (viz seznam - Google uvádí ještě starou, ne seznamu je už ta nová, jak je to jinde je otázka, na http://www.pragueholiday.cz/kaktus.php - je ceník, který končí v lednu 2009, atd...


Tedy a by existoval správný zdroj a ten měl šanci se dostat do databází vyhledávačů.


Otevírá se spousta dalších otázek, nejzásadnější je asi, zda si neregistrovat vlastní doménu a propagaci dělat na pro ni (odhad ročních nákladů - 1500 Kč včetně DPH, předpokládám, že to má rezervu a dalo by se hostovat někde i za míň, ale je to tržba za 8 spáčů ve společné ložnici, že).

Až bude něco jako základ, třeba už to je, záleží na úhlu pohledu, tak se může změnit vzhled, třeba použít nějakou navrženou šablonu tak aby se stránky časem mohly rozrůst - tedy, že by na webu vzniklo více lepkavých míst, které by chytaly klienty. Rozhodně jsem názoru, že by bylo vhodnější, kdyby webové stránky byly více než jedna stránka.

Jasné je, že se ty stránky do nějaké šablony dají přepsat i za tento víkend.
Vše záleží na zadání a představách o konečném stavu a míře investic...

Také myslím, že napsáním stránek "to zdaleka neskončí" - je potřeba se o stránky zajímat i dále. Jednožnačně je také dobré zamyslet se nad zásadou: "Ševče, drž se svého kopyta", kterou už v této souvislosti nadnesl Lama - tedy nalezení nějakého tvůrce. Rekvalikaci jsou však dveře otevřeny
http://www.banan.cz/produkty/webove-stranky-zdarma#banan
Potřebovala bych prosím poradit,pokusila jsem se o změnu k lepšímu,ale nějak nejde otevřít pro úpravu(dodat cestu k obrázku a k emailu) zdrojový kód,jsou tam nějaké šílenosti.Ve firefoxu je stránka v pohodě(nepočítám obrázek),ale v exploreru je špatně.Jo a reklama je nějak v háji taky.Prosím pomůžete mě někdo?
těmi šílenostmi se myslí ten řádek na konci zdrojového kódů?
Nene,celý zdroj mám já v administraci složený z otazníků .No a ta reklama na konci ,to nebyl záměr jí zrušit,někde jsem udělala chybu a nevím kde.
Já mám husí kůži z toho, když někdo edituje zdrojový kód stránek pomocí správce souborů ve webovém rozhraní.
Dokážeš se připojit k účtu pomocí nějakého FTP klienta, tedy bez správce souborů?
Aha,nevím proč je to špatně,je tam přece možnost,,Editovat,, ?Mám tu Total Commander,ale musela jsem přeinstalovat počítač a zapoměla jsem jak se připojit z něj,ale zkouším to
Protože to jeden z nejméně vhodných způsobů jak to udělat a navíc s sebou nese jistá nezanedbatelná rizika.

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
Znáš?
už jsem tam připojená.......otevřela jsem si ten index pro upravení,opravila cestu k obrázku,ale nemůžu pochopit,jak zadat cestu z formuláře,aby se to odeslalo na ten zadaný e-mail.
Takhle to nefunguje, nelze odesílat data z formuláře na mail, tak jak to naznačuje zápis tvého zdrojového kódu.

Data se odešlou (tedy snad, to jsem nezkoumal) ale něco je musí na druhé straně "chytit a zpracovat" - musí tam být adresa nějakého skriptu, který toto dokáže - e-mailová adresa to rozhodně neumí.

Vůbec použití takového systému je na delší diskuzi
PS: a zlikviduj ve zdrojovém kódu indexu to, co je eventuálně na koncii za
tagem html, omlouvám se, zapomněl jsem, že se to nezobrazí
na konci za? za čím?
já tam, na konci zdrojového kodu, vidím něco, co začíná takto:

ℼⴭ婗刭䭅䅌䅍ㄭ

a dle mého soudu to tam nepatří, já bych to smazal
aha,jojo,odstraním,ten dovětek došel až ted
to jsem ale asi odstranila tu špatnou reklamu,myslím,nahraje se tam nová?
Abych nic neporušila.
já to tam vidím pořád. Myslíš, že to vkládá server místo reklamy?
já to tam taky vidím pořád,opravila jsem to,uložila,no nevím,ani obrázek se neukazuje