re-design

Čas sa zmenil a aj moja stránka dal som si ju hodnotit kde kade vsade boli nejaké návrhy ako by mohla vyzerat a tak je tu táto podoba http://kasanicky.czweb.org/
prosím nanovo o vás pohlad dakujem. Dúfam len že už nebudem musiet nič na nej meniť lebo by som blo rád keby tak zostaĺo :)
Jestli nechceš nic měnit, tak se raději neptej :-)

Mně se ten web líbí. Jednoduchý design bez exotických volovinek. Nechal bych to tak.
Tak dakujem.... som rád ked sa to bude páčit tak ako je :) i bez tích exotických volovinek :) vsak je to moja práce az na ten guestbook
Jo, není to vůbec špatné, ale dovolím si opsat kousek textu:

"aby to tu nebolo také rozsiahle a nezabralo kopu miesta"

a na jeho základě si dovolím jeden návrh. Co udělat tu "grafiku" menší, viz třeba: http://ds.mysteria.cz/_kasanicky/png.html

A slyšel jsi o "sprite"? To by tomu také slušelo
Ok kuknem a dakujem :)
A ešte podoktnem škoda že css nie je programovací jazyk trebárs jak php dokáže naprogramovať takú knihu návštev je to škoda ale možno sa dočkáme, vobec by nevadilo ze? :)
<HTML>CSS řídí vzhled stránky. Proč by měl proboha řešit její činnost? Navíc kniha návštěv vyžaduje, aby server ukládal a zobrazoval to, co tam uživatelé napíšou. To ti uživatelský soubor nezajistí.

K tomu designu: Nelíbí se mi ten růžový rámeček okolo celé stránky. Vůbec tam nepasuje.</HTML>
:-) data.inc
Zkoušel jsi se někdy zamyslet jak ten mechanismus vlastně funguje, třeba když by ho, čistě náhodou, chtěli dva lidé použít ve stejný čas.
ds: Co víš? Třeba používá zámky.
Kit: myslím, že používá tohle:
http://kasanicky.czweb.org/php.htm
To jsi mi ani neměl ukazovat. Ještě teď se mi ježí vlasy.
Nípal::: Ta "růžová" bude spíše "bordó".
Reagujem na ds (ds.mysteria.cz) Ono to data.inc je to tam už dané a nemenné a to jeho autorom, nemožno to len tak bezdovodne meniť teda pokial to jeho autor nedovolí, to len tak mimochodom pre pochoponie, ja som si to pribarvil len css štýlom.
dalej reagujem na Lama: presne tak je to bordová :) ale neviem ako sa to javí tím čo majú menšie rozlíšenie farieb monitora. už som si to neraz všimol že je to tak a bolo to farebne o kúsok inak.
Nípal reagujem neviem čo tam dat už som to tolko krát menil že neviem, snažil som sa to tak odladit podla celej stránky.
Janci: myslel jsem, že jsi autorem ty. Ono na jménu zase až tak nezáleží, problematické je to trochu jinde. U nás v Čechách, se po staročesku říká, že: "Proti gustu žádný dišputát", aneb novočesky: "Dělat a říkat si můžeš co chceš, pak se ale nediv"

Dělej si pravidelně jeho zálohy - nejlépe popros autora aby tam při zápisu do data.inc dopsal ještě jedno uložení, pokaždé do vlastního unikátního souboru.

PS: taky si můžeš zabetlit pomocí .htaccess přístup k tomu data.inc (aby tam poťouchlíci nenakukovali)