zeleznice.unas.cz - neobsahuje reklamní proužek

Dobrý den!web www.Zeleznice.unas.cz - neobsahuje reklamní proužek a zároven zbytečně drží adresu kterou bych potřeboval a nic tam nemá jen odkazy na další weby..
No a?

Proč by měla obsahovat reklamní proužek? To je snad povinnost? Hmm, novinka :)

Je spousta domén, které bych chtěl a nemám. Nemám proto, že jiní byli rychlejší. Zkus si najít jinou doménu, která ti bude vyhovovat.

___
Jediná možnost, jak lze doménu (subdoménu) získat, je domluva s momentálním držitelem. Vzhledem k tomu, že na stránce na sebe kontakt uvedený nemá, tak zkus poslat požadavek na podporu (e-mailem), jestli by ti na něj kontakt náhodou nedali.
>> tak zkus poslat požadavek na podporu (e-mailem), jestli by ti na něj kontakt náhodou nedali.
Což asi těžko, protože je to v rozporu s podmínkami poskytovatele. Poskytovatel nesmí sdělovat osobní informace třetí straně.

A když už jsme u toho kontaktu, tak ten existuje na veřejném místě. Stačí jen dobře hledat.

Jinak k problému. Platí pravidlo kdo dřív přijde, ten dřív .. . Chcete-li nějakou doménu a ta je už obsazena, tak máte smůlu. Doména je využívána někým jiným a to bez ohledu na to, zda jsou stránky aktuální, neaktuální nebo mrtvé. Provozovatel nemůže jen tak jednoduše doménu předat nebo uvolnit. Má dohodu s oním uživatelem. A pokud druhá strana neřekne jinak nebo nebude porušovat podmínky, tak s tím nic nemůže dělat.
Si vezměte situaci. Chtěl bych doménu heiderak.wz.cz. Provozovatel mi vyhoví a předá mi tuto doménu. Jak byste se zachoval, kdybyste zjistil, že jste přišel o doménu a veškerý obsah na něm? A to jen kvůli tomu, že někdo jiný měl o Vaši doménu zájem.
Tomík: Pravdu díš, z podmínek wz.cz: "všechna uživatelem poskytnutá data budou považována za důvěrná a nebudou poskytnuta třetí straně".

___
Mimochodem, podle většiny norem se e-mailová adresa nepovažuje za osobní údaj. A to ani v případě, že je ve tvaru jmeno.prijmeni@domena.tld. V takovýchto případech čistě záleží na formulaci podmínek provozovatele ;)
Freeze::: To je sporné. Pak by třeba kdejaký hašašíra mohl posílat třeba na tvoji e-mailovou adresu kdejaký reklamní nebo jiný spam s ohrazením, že tvůj e-mail není tvůj osobní údaj.