podporuje webzdarma SSL?

podporuje SSL? pripadne mi nekdo napiste jak zprovoznit stranky pres SSL. dik
proč se ptáš jeztli to podporuje když to neumíš?
protoze to budu potrebovat. tak se to asi naucim ne? fakt dik za dobrej prispevek.

tak podporuje ho nebo ne?
<HTML>ne, neni podporovano
na co konkretne to potrebujes ?</HTML>
mam svoje stranky http://www.pejcha.wz.cz a potrebuju k nim pristupovat pres SSL. tohle jsou stranky ciste jenom moje, ale casem budu delat neco jinyho a to bude muset bejt pres SSL tak to chci na techto svejch strankach vyzkouset.

jinak ty moje stranky jeste nejsou komplet. sou hotovy jen zhruba a jeste musim udelat nejakou html vomacku a naplnit databaze.
To by mě zajímalo kdy se v této společnosti proberou.
Nebo řešit vše blokacemi není zrovna 100% řešení a někdy bývá chyba na straně wz.

Např. mě se stalo, že mi neustále blokují stránky jen kvůli tomu že prý přes můj web chodí trojan. Hm zajímavé kontroloval jsem obsah souborů a nic.
Na tom není nic pravdy a žádný nebezpečný soubor jsem na webu neměl.
Toto jsem důkladně kontroloval a navíc bych se neodvážil mít pc bez kvalitního antiviru s komplexním zabezpečením. Bůh ví co u webzdarma
mají za antivirák. Beztak tu největší katastrofu jako AVG nebo Avast...
Spíš je chyba na straně webzdarma.

A jak jsem říkal vše řešit blokacemi nejde.
Proč webzdarma neudělá žádné opatření a na vše kašlou?
Např. SSL u ftp přístupu který by ocenilo hodně lidí.
Ano může se stát, že někteří lidé bohužel ke své smůle a nízké bezpečnosti
chytí virus a ten jim získá přístu z ftp clienta jak tomu bývalo u různých sw.
Tento virus se může poté přicucnou jako virový kod do obsahu stránek a šíří se dál.

Ptám se proto jestli webzdarma něco takového vůbec plánuje případně zda budou řešit lépe zabezpečení.
Děkuji
@vaclav: Jak tenhle povzdech souvisí s původním vláknem? Nijak. Problematika SSL certifikátů, kterých se týká původní vlákno, je zcela odlišná; a kvůli vlastnímu principu HTTPS de facto neřešitelná v prostředí jakéhokoliv freehostingu.

Neznám žádný dobrý důvod, proč by na serverech webzdarma měl běžet jakýkoliv antivirus, to je (samozřejmě dáno procentuálním zastoupením na trhu) čistě doména NT jádra, tedy Windows.

Pokud ti byl účet zablokován kvůli distribuci trojanu, považuji to ze strany webzdarma za zcela legitimní krok (samozřejmě jeho okamžité smazání také). Jak se tam dostal už je věc druhá, v první řadě je vhodné změnit přístupové heslo a neukládat jej přímo v FTP klientu (pro zapomnětlivky existují programy typu KeePass). Ale co já se vůbec vybavuju s někým, kdo tomu jednak nerozumí a hlavně trpí tak zastaralými předsudky, jako že české AVG a Avast jsou největší zlo..

..SSL přístup do administrace problém neřeší; ani po nahrazení FTP za SFTP nebo SCP. Největším problémem jsou stále ukradená hesla uložená v FTP klientech uživatelů.
Pán je expert. Tak to abych nerušil.

Souhlasím s Freeze.

Tvůj příspěvek je absolutně mimo téma tohoto vlákna. A navíc jsi vytáhl hodně starého kostlivce. Máš štěstí, že toto fórum není moderované, jinak bys dostal ban za porušování etikety fóra.

Ale k problému. Webzdarma nikdy neblokuje stránky bezdůvodně. Tudíž na tvých stránkách musí něco být nekalého. Nevím co, protože tvé stránky jsou stále blokované. Google cache ukazuje akorát tak na stránku s jakýmsi flashovým pokerovým kanálem. Což budí určité pochybnosti.
Je mi divný, proč si nejdříve neodblokuješ stránky, až pak si stěžovat zde. Třeba bychom ti i řekli, co je na tvých stránkách špatného.

K moji první větě. Neber to jako urážku. Každý jednou zažil dobu, kdy o sobě tvrdil, že ví všechno. Jakmile z toho vyrosteš nebo pochopíš skutečnou podstatu, tak si jednou budeš říkat, jakou blbost si napsal.
A jakou že blbost jsi napsal? Tak jednak machrování s antivirem. Kdybys nemachroval, tak bys věděl, že server WZ, ale i mnoho dalších hostingů, jede na linuxu. Takže na nich žádná hrůza typu AVG, Avast zákonitě nemůže existovat. Navíc hostingy pracuji v úplně jiném pracovním režimu, než jak je to u tebe doma na Windowsech.
Další blbost je, že AVG nebo Avast jsou hrůzy. Nejsou sice mezi jedničky, ale svůj účel splňuji, a běžným uživatelům bohatě stačí. Tyto negativní hlášky ven vypouští ti, kteří tyto aplikace vůbec nepoužívali a jen se připojuji k ostatním. Když jeden řekne, že aplikace stojí za h..., tak se k němu připojí další, aniž by si ověřili proč stojí za h... Něco podobného, jako tvrdit, že Linux je nejhorší operační systém, že se musí každou chvíli kompilovat. Jsou to prostě bludy založené na nevědomosti o dané aplikaci.
A další blbost je, že WZ proti tomu nic nedělá. Dělá. Bohužel nic není dokonalé. Kdyby bylo, tak by svět byl bez virů a podobných havětí. Řešení, které používá WZ je sice otravné, ale je účinné. Je lepší blokovat potenciální nebezpečí hned na začátku, než pak infikovat mnoho dalších nevinných obětí. Řešení v podobě šifrované komunikace je sice fajn, ale neřeší problém. Navíc tuším zde existuje varianta - safeTP. Není to tvé řešení, ale svůj účel také splňuje.