Potíže s přístupem

Ahoj, měl jsem na stránkách fotogalerii, kterou jsem však musel smazat (ne odinstalovat). Avšak opětovné nahrání se mi nedaří. Je to tím, že jsem jí jen smazal? Případně jak teď tedy dál?
Díky moc

Jose
Při přihlašování mi to píše tyto hlášky:

Could not create a mySQL connection, please check the SQL values entered

MySQL error was : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
No a řídil ses tou radou? "please check the SQL values entered" Na co jsi přišel?
Tohle se mi objevilo hned jak jak jsem spustil instalaci. Žádné hodnoty jsem ještě vůbec nezadal a když jsem pak zadal (podle mě ty správné), tak to vyběhlo znova...
A přihlásíš se těmi (podle tebe správnými) údaji do phpMyAdmina?
http://mysql.webzdarma.cz
Bude ještě někdy přístupný MyAdmin SQL? Nebo se budeme testotovat?
"Testotuj" si co chceš. Mně jel phpMyAdmin včera, jede i dnes. Za poslední dobu nepamatuji zásadní výpadek.
Ano, do phpMyAdmin se dokážu přihlásit.
Chybová hláška vyhazovaná přímo při nabíhání fotogalerie je:

Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/9p/wz.cz/j/modules) is not within the allowed path. (from /3w/wz.cz/j/josecerny) in /9p/wz.cz/j/josecerny/cpg/install.php on line 21

Fotogalerie je funkční. Bez problému jsem jí instaloval již 2x.
Díky za odpověď
Řekl bych, že hláška je správná a má smysl.

Proč se pokoušíš zjistit, zda-li /9p/wz.cz/j/modules je adresář, když takmrozhodně nemáš přístup? Každopádně by tam mělo být něco jako wz.cz/j/josecerny/modules. Co zkusit relativní cesty?

Stejně nechápu, proč někdy absolutní cesta začíná 3w a někdy 9p. (záležitost WZ).

Jinak je to jen warning, tak se s tím v nejhorším dá žít, pokud to jinak funguje. Zakomentování nebo zavináč tu hlášku vyřeší.

Obecně, tak to dopadá, když někdo instaluje systém, do kterého nevidí. Joomla nemá vlastní fórum, kde jsou vývojáři a dokážou dát radu, jak to spravit? Tento problém není n astraně WZ, ale toho systému.
Díky za pomoc. Vypadá to, že se ta aplikace snaží někam dotazovat a tam se jí něco nelíbí a ona pak nepustí instalaci dál. Do instalace nevidím a s databázema nemám moc zkušeností, takže to bude bez fotogalerie...
Ještě jendou díky
Jose
Jose003 (josecerny.wz.cz)
jenze clovece, chybu ti nepise MYSQL, ale PHP. Cili problem bude v tom, ze jsi nepostupoval podle navodu instalace a nezapsal jsi spravne cesty k souborum. V takovem pripade ti nebude fungovat vetsina programu.
zbi - se zminil o relativni a absolutni ceste. Co kdybys prozkoumal nastaveni sveho programu na galerii a tuto cestu si tam laskave opravil?