Připojení k MySQL

¨Co znamená tadytohle? Mam to napsané v infu.


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'computerssyst'@'siva.s.webzdarma.cz' (using password: YES) in /home/web/wz.cz/inc/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358
Ach jo. Co s tebou.

Napadá mě ještě jedná věc, u kterého může nastav i ztrátá paměti (boucháni hlavy do zdi). Je jim PŘEKLEP.

Doporučuji taky změnit heslo na něco jednoduššího.

Jestli ani to nepomůže. Pak bych měl návrh. A je pouze na tobě jak se rozhodneš a jesli mi důvěřuješ. Jde o to, že bych to za tebe zkusil jako další testovací subjekt. Zatím je skóre 1:1. To znamená, že bys mi emailem poslal přihlašovací údaje včetně hesla k DB a já bych se pokusil se tam přihlásit. Pokud se mi nepodaří se přihlásit, mohu přímo kontaktovat Thalii o kontrolu (pokud bude online).
Jak říkám. Je pouze na tobě, jak se rozhodneš. Pokud mi nedůvěřuješ, budu to respektovat. Jestli do toho chceš jít, pak můj email je tomvan@email.cz.
Teď mě napadlo. Nemůže to být tím že MySQL je využiván a byl obnoven?
=computers-system=
Pletes si pojem a prujem.. - MySQL co? - server? databaze? prihl.udaje? ..
Z celeho prispevku (2 vety) jsem nepochopil naprosto nic - ale treba ostatni na tom budou lepe..

Zkusil jsi uz tu zmenu hesla? (pokud ano, podel se o vysledek - nikde jej zatim nevidim..) ;)
Zkusil jsem tu změnu hesla dokonce jsem zkusil několikrat deaktivovat mysql, myslím si že chyba opravdu nebude u mě, protože se do phpmyadmin nemůžu přihlásit aji s druhehop zkušebního účtu
Hoj. Sorry za zpoždění. Přístupové údaje k WZ jsem zrovna nechtěl, ale budiš.

Tak teda nevím, kde děláš chybu. Na uvedené údaje v administraci se mi podařilo se připojit.

V případě phpmyadmina (mysql.wz.cz) bych zkontroloval zapnuté cookies a možná ten referer. V podstatě to znamená zkusit jiný prohlížeč nebo líp jiný počítač.

V případě PHP skriptu bych zkontroloval správnost údajů. Server: mysql.webzdarma.cz, jméno: computerssyst a heslo to v administraci. Pozor na překlepy.
To jsem znova já at dělám cokoli pořád to nejde čím to asi bude?
Přešlápni si - stojíš si asi na vedení! Jiný důvod mě nenapadá. :-)
=computers-system=
Jeslti se podarilo do tve db prihlasit i Tomikovi i Thalii, tak bude problem asi v uzivateli.. me uz fakt nic nenapada..

- Zkontroluj si numlock, capslock a zkus to znova ..
- A nesdelil jsi nam stale, jestli jsi vyzkousel zmenit heslo ;)
- numlock
- capslock
- cz/en klavesnici ěšč nebo 234, z nebo y ?
Podstatne je, co jsi zadaval do hesla. Zkus si to heslo zmenit s tim, ze si ho nejdriv napises do kolonky jmeno, at vidis, jake znaky tam skutecne pises.
Priklad:
zamek
zámek
yamek
ZAMEK
ZÁMEK
To jsou ruzne hesla.
Tak jsem se tam konečně dostal (zkusil jsem jiný prohlížeč a v něm to šlo). Teď mi ale dělá starosti ten guestbook, píše mi to:

Chyba databáze. Zkuste prosím akci zopakovat později.
=computers-system=
Zkontroluj existenci a obsah tabulek.. rusenim a povolovanim databaze se maze jeji obsah..

A zkontroluj spravne udaje v qbooku (kdyz uz je s definitivni platnosti znas:) - (Protoze podle titulku "zkuste pozdeji" to chapu tak, ze vnitrni chyba je ta, ze se nedari k databazi pripojit - predpoklada, ze databazovy server spadl nebo ..)

Mimochodem, sdelis nam alespon jaky to byl prohlizec, ze to neslo? Pripadne proc jsi prihlaseni v jinem prohlizeci predtim nezkusil?
No používal jsem Mozilu Firefox a začla se sekat, tak jsem přešel na operu 9.6. V te jsem zkusil se přihlásit do phpmyadmin a šlo
=computers-system=
"Začla se sekat" - to bude zrejme vysledek nejakeho procesu zmeny stavu prohlizece. Samo se to nestane ;)) Duvodu proc to ve FF neslo muze byt nekolik - zrejme nejake spatne nastaveni.. (osobne jsem se z FF pripojoval do 4 ruznych verzi phpmyadmina a bez problemu :))
To je už jedno. Teď bych prosil o pomoc s tím "guestbook". Smazal jsem ho ze servru a přesunul znovu ma servr pomoci TCMD, a stále nejde
=computers-system=
A nahral jsi i tabulky do databaze?
A dal jsi mu do spravne pristupove udaje k databazi?
Ano vše ve složce gbook je jak bylo už od začátku
<HTML>Ne, v db opět nejsou tabulky, spusť soubor instalace.php.

A jak tak koukám, na jakém jsi serveru, tak bys měl sledovat i toto - <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56840&t=56840">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=56840&t=56840</a>.</HTML>
Takže jsem se dočetl že mam několikrát aktualizovat, ale je to bez výsledku, a taky jsem se dočetl že chyba je u vás. Nevíte kdy to bude vyřešeno?
<HTML>Až se to vyřeší, tak se to vyřeší. To nic nemění na tom, že v databázi stále nemáš tabulky a tím pádem se ti ta chyba bude objevovat i v době, když už server bude bez problémů.
...
Tak jsem spustila ten soubor instalace.php a tabulky se vytvořily a chybu už to nepíše.</HTML>
Že to trvalo a to jsem ti už radil a asi neposlechl nebo snad tak pozdě?

>> Datum: 04. 01. 2009 19:02
>>>> V podstatě to znamená zkusit jiný prohlížeč nebo líp jiný počítač.
Tomík: Myslel jsem že si ze mě děláš srandu, tak jsem to nezkoušel.

Thalia: Jak ty tabulky mam vytvořit? Myslím že jsem to vyděl v phpMyAdmin.
"Jak ty tabulky mam vytvořit?" Buď ručně v phpMyAdminu, nebo (instalačním) skriptem.
<HTML>Jak už jsem psala, pro vytvoření tabulek stačilo spustit soubor instalace.php. Teď už v db tabulky jsou. Kniha chybu už nehlásí a pokud má server lepší chvilku, tak se i zobrazí.</HTML>
Vyřešeno