zablokovává se mi DB


Od včera mi zlobí připojení k DB mysql, po pár minutách se najednou k ní nejde přihlásit mysql_connect(): Access denied for user , když změním heslo k DB, tak to zas na pár minut jde, ale pak se to zas zablokuje ... nevíte čím to může být?
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=5&i=10894&t=10894
odkazuješ na forum, kde nic neni....
reklamu tam mám...
Tak tolik nechlastej a radši pořádně čti ;-))

Pokud tam nic nevidíš, asi ti blbne prohlížeč - já tam vidím dotaz podobný tomu tvému a vidím na něj i odpověď ;-) Například TEĎ ta databáze funguje bez problémů, ale spolehnout se na to holt nedá no.

A reklamu tam máš ale ne podle pravidel o zobrazování reklamy. Zkus si je přečíst, je tam něco o tom, že pokud máš vstupní stránku jako máš ty, tak by ta reklama neměla být na té vstupní stránce, ale na té stránce kam se člověk proklikne, tedy na http://chlastej.kvalitne.cz/index.php
Pokud ti tohle nesedí do vzhledu stránek, tak si dej reklamu na každou stránku dolů, nebo si dej místo toho tu lištu.
ok, skusim...

jinak jsem zjistil, ze mi wz.cz stale automaticky meni heslo k DB strida aktualni a predchozi ktery jsem mel ... meni mi cca kazdejch 30 minut, to takhle tresta blbe vlozenou reklamu? bych pochopil ze poslou mail s upozornenim a ne ze si budou hrat s pristupem do DB
=Eraser=
Za porusovani reklamnich podminek existuje pouze jeden trest - smazani :)

Jak jsi prisel na to, ze se ti hesla stridaji? Pripadne jak dlouho uz se ti meni? A pozorovals tuto zmenu vice nez 1*?
je mozny ze wz.cz ma po zmene hesla nejakou zvlastni prodlevu, protoze jak mi to nejelo, tak jsem zkousel menit heslo tam a zpet a ted ty pozadavky na zmenu hesla jsou mozna nekde ve fronte a meni mi to se spozdenim ;) dneska mi chvilku funguje prihlaseni do DB pod starym a za par minut pod novym a porad dokola...
hm, nechal bych to odpočinout, neměnil bych hesla, a pakl bych doufal že se to ustálí na jednom :-))
skoro mi přijde, že wz.cz má víc DB serverů, na jednom se změnilo a na druhym ne .... zaleží na kterej mě to zrovna přepne. Doufám, že přes noc maj nějakou synchronizaci hesel mezi serverama :)
WZ má víc DB serveru. tuším, že dva. Ale rozhodně se mezi sebou nedomlouvaji. Každy pracuje sám za sebe. Tvůj databázový prostor má pevné místo a hesla jsou pořád na jednom místě. A změna hesla by měla být okamžitá. Respektive do pěti minut.

Jestli máš nový účet a novou databázi, tak z jedna možnosti bude asi to, že tě DB testuje. Zvítězí jen ten, kdo má výdrž. Mám ještě jeden účet a ten je právě na kvalitne.cz. Ze začátku si také dělal co chtěl, ale po čase se usmířil a do dnes pracuje bez potíži.
ucet je aktivni uz par let, ale je pravda ze DB jsem zprvoznil teprve pred nekolika dny. Jak dlouho si to podle tebe seda? me uz to meni heslo tam a zpet 3 dny kazdych cca 20minut :(
Nemas treba v prohlizeci v ruznych tabech (zalozkach) porad ty stranky, kde jsi to heslo měnil?

Napada mne reseni: zkus databazi zrusit a aktivovat znova. Mohlo by to pomoci :)

Pokud se opravdu děje to, co popisuje Eraser, zrejmě se jedná o nějakou novou serverovou "feature" :D
já se z toho fakt poseru! zrušil jsem DB, znova ji tam nahrál a dělá to pořád! teď mi to prozměnu střídá defaltní heslo který mi to vytvořilo při aktivaci DB a to na který jsem to změnil.
Navrhuji řešení - Znova zruš, znova aktivuj, žádné heslo neměň. Použivej prozatím defaultní vygenerované heslo. A napiš mail na podporu, kde je chyba ;)

___
Zřejmě se totiž opravdu jedná o nějaký serverový bug, se kterým ti my nepomůžeme..
Potvrzuju, že poslední navržené řešení problému zabralo, už to pěkně běhá :)