DB - crashed table

Ahoj,
před pár dny se mi na mém webu z ničeho nic objevil problém s připojením k databázi. Příkazy vrací informace o "pakažené tabulce" apod, např:

Notice: Query failed: Table './orico/teams' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed SQL: SELECT * FROM teams WHERE team_id='363' LIMIT 1 in /7p/wz.cz/o/orico/ha-tools/lib/MySQL.php on line 116

1) Napadlo mě, že by to mohlo výt dosažením limitu 50MB na databázi, tak jsem se zkusil přihlásit přes PHPMyAdmin: https://www.webzdarma.cz/mysql ... moje přihlašovací údaje k databázi však nefungují (kontroloval jsem to vícekrát).

2) Zkusil jsem tedy celou databázi zrušit a opět spustit pomodí administračního rozhraní na webzdarma.cz ("aktivní" databáze - odškrtnou a znovu zaškrtnout). I s novým přihlašovacím jménem a heslem se nejde k databázi připojit (vrací chybu "Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru")

Je to divné. Nemohla by skutečně být ta chyba na straně databáze? Jaké kroky mohu provést, abych mohl web opět spustit?

Díky předem za odpověď.
No zase tak moc divné to není (vzhledem ke skvrnám na slunci a wz.cz v posledních dnech). A ty jako uživatel s tím nic neuděláš (tímto jsi se pokusil oznámit zřejmě už známý problém). Můžeš taky napsat na podporu. Pevné nervy a tuba Meprobamatu jsou spolehlivá řešení (špagát je drahý)!
mozna to tak uplne nevymaze databazi a funguje jeste puvodni heslo, jinak podpora forum. stava se to tu.
Skutečně to tak bylo. Staré heslo fungovalo až do dneška. nyní už funguje heslo nastavené před týdnem. To je rychlost, díky :-)