Problem z Mysql

Dobry den , nahral jsem si webspel na FTP prepsal Chmod pak jsem najel na stranku prez kterou se instaluje webspell a tam jsem se taky zasekl . Zde tohle to pise :

Warning: fopen(../_mysql.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/own.cz/h/huricanadizzy/root/www/install/step06.php on line 83
Zápis do souboru se nezdařil. Prosím vepište je do souboru _mysql.php manuálně.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'clanrrs'@'.ic.cz' (using password: YES) in /home/free/own.cz/h/huricanadizzy/root/www/install/step06.php on line 100
ERROR: nelze se připojit k MySQL

BTW. Tak ze nevim co z tim mam delat a jak na to , nevim kde co mam napsat ci opravit rucne abych to v klidu mohl doisntalovat ten Webspell . Budu rad kdyz me nekdo poradite a nebo pomuzete z nainstalovanim dekuji David icq:327-253-494

Dekuji moc za pomoc
Vždyť ti to tam píše. Zápis pomocí skriptu se nezdařil, musíš soubor _mysql.php upravit sám (například v PSPadu nebo přimo v editoru TC). Tou úpravou se samozřejmě myslí změna přihlašovacích údajů k MySQL (protože jak sis jistě přečetl u druhého warningu, tak s ic.cz na webzdarma nepochodíš..).

Druhá možnost je zkusit upravit práva k souborům (zejména _mysql.php) tak, ať do nich může instalační skript zapisovat (např na 0777) a projít instalaci znova. Píšeš sice, že jsi něco s právy souborů už udělal, ale očividně ne dobře/vhodně/dostatečně :)

___
Pokud čekáš odpověď na icq místo fóra, tak máš smůlu. Není zrovna slušné dožadovat se reakce jiným prostředkem, než prostřednictvím fóra, kde jsi dotaz (přestože v něm není jediný otazník) položil.
Dobrý den mám problém že databáze nezobrazuje znaky např.: ž,š,ř, atd...


Co s tím?! děkuji...
Databáze nezobrazuje kde? Databáze nic zobrazovat nemůže, databáze pouze drží data.

Je problém při výpisu nebo při zobrazení v phpmyadminovi? Máš správně nastavené znakové sady pro datové typy text a varchar v databázi? Používáš identifikátor kódování při spojení s databází (SET NAMES..)? Bez těchto informací si můžou ostatní řešení tipnout nebo rovnou vycucat z prstu.

Podle zmíněných znaků to ale vypadá na konflikt iso-8859-2 a windows-1250 kodování.
Dobrý den,
mám problém s tím, že když se přihlásím přes phpmyadmin,kliknu na svou databáze,zde kliknu na svou databázi, vrátí mě to opět na ůvodní stránku phpmyadmin,, nevíte někdo co s tím?

děkuji za odpověď
ja nevim co mam delat uz nic nedelam spatne proste vyplnuju to tak jak mam mysql mam aktivovanej a pise mi to tohle prosim poradte a pomoz te diky
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'umbcorp'@'192.168.12.6' (using password: YES) in /3w/wz.cz/u/umbcorp/install/step06.php on line 100
ERROR: no connection to mysql
Vavrisek: Jako téměř každý tazatel, máš špatně přihlašovací údaje -- mysql server totiž rozhodně není na 192.168.12.6. Správné údaje najdeš v administraci ;)
Freeze: Ta IP je zřejmě dobře, zkusil sis sám zadat špatné heslo ke své databázi? Mně to zahlásilo
Access denied for user 'ekobrikety'@'192.168.12.7'
i když jsem měl nastaveno 'mysql.webzdarma.cz'. Po zadání správného hesla mi samozřejmě funguje jak má.

Takže si myslím, že bude chybně heslo. Hlavně pokud si ho vavrisek několikrát změnil - změna hesla se projevuje až se značným zpožděním, takže dlouho není jasné, které heslo je to pravé.
Asi to bude tím ze to heslo se projevu az se znacnym spozdenim ale mam este jeden problem kdyz to mysql aktivuju a je to v poradku tak se mi za 5 minut nebo nekdy i driv nekdy za par hodin proste to mysql napise tohle

webSPELL version: 4.01.02
PHP version: 5.2.13
MySQL version:

ERROR: Can not connect to MySQL-Server

a proto to znovu preinstaluju a mysql znova resetnu a necham ulozit znovu. mozna to delam spatne dekuji za odpoved
a kdyz to vyplnuju to heslo tak jestli tam dat to heslo mysql nebo to heslo co mam jako kdyz se prihlasuju na wz vite co myslim ne diky
Logicky pro MySQL musíš použít heslo MySQL.
Dobrý den,
přihlásím se na webzdarma.cz - vyberu administrace,nastavení,nastavení MySQL,aktivuji databázi - četl jsem předchozí příspěvky proto heslo raději neměním...počkám půl dne (průběžně se zkouším přihlásit i přes phpMyAdmin) - píše to nepodařilo se přihlásit - za další den, dva v administraci databáze není vůbec aktivována prostě za den dva samovolně zmizí. Cookies povolený 100% mám.

Pomocí php se také nepřipojím - hlásí chybu hesla - heslo 100% dobře - ponechané to vygenerované
Vkládám php kód i z heslem - zkuste jestli se někomu podaří přes admin přihlásit do mé databáze. Databáze je samozřejmně prázdná,když se mi nepodařilo připojit.

Za php kód neručím jsem zkoušející začátečník - jedu pokus omyl
P.S. reklama je dle mého také splněná - úvodní stránka nahoře

<?
include_once("reklama.html");

$db="smejkysoft";
$tb="adresar";
$sloupec1="Jméno";
$sloupec2="E-mail";
$spojeni=mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","smejkysoft","bihpdx");
mysql_select_db($db, $spojeni);
$tabulka=mysql_query("CREATE TABLE '$tb' ('$sloupec1' VARCHAR (20) NOT NULL,'$sloupec2' VARCHAR (40) NOT NULL))", $spojeni);
?>
Zrovna přesně si nepamatuji pravidla pro názvy sloupců, ale raději bych se nepokoušel o diakritiku a už vůbec ne o pomlčku.

$sloupec1="Jmeno";
$sloupec2="Email";

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'smejkysoft'@'192.168.12.7' (using password: YES)
Sorry heslo je 100% - ale login mám špatný

Že mi to ale trvalo než jsem si toho všiml :-)

Děkuji
dobry den, bohuzel se nemuzu pripojit ke sve databazi, ani pres web rozhrani phpMyAdmin. Doted vse ok, zadne nastaveni jsem nemenil :-(. (raj.webz.cz)
Zdravím, taky se mi dnes nepodařilo připojit ke své databázi. Taky jsem nic neměnil - hrynamobil.czweb.org
<HTML>Opraveno, viz https://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=65121&t=65121.</HTML>
Vytvořil jsem si učet na webzdarma a pomocí FTP klienta se prihlasil na server - kam jsem nahrál data z Wordpress 3.0 - rekne mi to, že instalace již proběhla a web funguje ale neznam prihlasovaci udaje do administrace - kde je najdu ?
Přihlašovací údaje do administrace WordPressu najdeš tam, kde sis je napsal. Pokud se nepletu, přihlašovací jméno a heslo si volíš v průběhu instalace ;)
Co pohledává tento dotaz v sekci SQL?