Nefunguje databáze

Dobrý den,

včera jsem an Váš server nainstaloval RS Joomla! Vše fungovalo, dnes jsem se chtěl na stránky podívat a dále je upravovat, ovšem vyskytnul se tento problém:
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Do administarce Joomly mě to nepustí, abych mohl přenastavit databázi, ovšem ani nevím, zda by to pomohla databázi jsem nastavil, tak jak jsem měl, dle vašeho administarčního rozhraní MySQL.

Můžete mi pomoci? Děkuji

Jedná se o web zsjoomla.wz.cz
Má křišťálová koule mi říká, že jsi možná jako hostitele použil 'localhost' a to je špatně. Ovšem je to takové zamlžené. Také je možné, že máš špatně uživatelské jméno nebo heslo, případně je zrovna databáze MySQL přetížená. Vyber si raději jinou.

Ovšem takový bumbrlíček, jako je Joomla, na WZ nikdy pořádně nepojede. Vyber si raději nějaký rychlejší RS, případně můžeš využít místní blog.
Děkuji za odpověď!
Jméno hostitele jsem použil mysql.webzdarma.cz. Včera mi to fungovalo.
Smazal jsem Joomlu a zkoušim znovu naistalovat přes novou databázi. Joomlu u Vás na serveru pouze testuji .... Děkuji
Nyní při instalaci u fáze nastavení databáze strašně dloho čekám a poté mi "spadne" mozila jinak po celou dobu instalece mi to hlásí chybu:


Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/z/zsjoomla/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/z/zsjoomla/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/z/zsjoomla/libraries/joomla/session/session.php on line 655
Nyní při instalaci (po kroku odschválení databáze) zase ukazuje chybu:

Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Jméno hostitele: mysql.webzdarma.cz

Uživatelské jméno: zsjoomla

Heslo: to které mám v administracním rozhraní - nastavení

Jméno databáze zsjoomla

NEVÍM CO S TÍM:((
Pokud chceš jenom něco otestovat, udělej to lokálně na vlastním stroji. Ušetříš tím čas i sobě.

Hláška "ini_set() has been disabled for security reasons" je předpokládám jasná. A ne, změnit nastavení a povolit ini_set() nelze. Většina atributů, které velké redakční systémy nastavují přes ini_set() lze ale nastavit přes direktivy v .htaccess (takže používané ini_set() lze bez problémů ze zdrojáků smazat).

Stav "Could not connect to MySQL" je poněkud nic neříkající. Pokud se nepletu, Joomla bývala v tomto ohledu více upovídaná (tzn. bylo jasné, kde je problém). Pokud víc informací získat nelze, rovnou bych počítal s chybou "MySQL server has gone away" a vybral bych jinou databázi než MySQL ;)
OU moc nerozumím jsem začátečník - co mám tedy udělat, aby to šlo? Děkuji
Především se zamysli, k čemu potřebuješ tak náročný a pomalý redakční systém, jako je Joomla. Zkusil jsi už místní blog?
Abys to zkoušel u sebe, stačí když zadáš do googlu apache server, a vyjedou ti návody jak ho nainstalovat a k čemu je. Potom si můžeš všechny scripty zkoušet u sebe doma, aniž bys byl připojen k internetu a musel složitě uploadovat soubory.