Data z registrace se neuloží

Dobrý den omlouvám se že zase otravuji ale mám tu další problém když se chci zaregistrovat na te stránce co sem vytvořil : http://www.optest.xf.cz/registrace.php
data z registrace se neuloží do tabulky na phpadminu ani přezto že mi to napíše "Registrace proběhla v pořádku" tudiš se pak ani nemohu pod těmi údaji přihlásit poradí mi někdo prosím ?
Rád bych ti pomohl, ale ne tímto způsobem. Tento způsob rady by byl neefektivní. Kdybych ti vysvětlil, kde je problém, tak bys mi položil další otázku (proč, jak) a po něm bys položil další otázku. A toto rádce nemá rád, protože mu to bere čas. Ostatně to takto už děláš. Předtím jsi položil otázku, proč to hlásí 404. Bylo ti odpovězeno. A teď jsi položil další otázku.
Pokud se to chceš naučit nebo pochopit, tak se to nauč od začátku. To znamená pochopit co je PHP, jak pracuje, co je potřeba, jak se zapisuje, jak to spustit, jaké jsou příkazy apod. To stejné pak s MySQL. Jakmile toto pochopíš, tak pak budeš vědět, kde je zde zakopaný pes. Na pohled to zabere sice hodně času, ale to samé ti zabere i při hledání řešení, které by bylo primitivní. Navíc do toho zbytečného času zapojuješ i další lidi. Proto říkám, že tento způsob pomoci je neefektivní. Dnešní začátečníci na to jdou úplně špatnou cestou. Nesnaží se naučit si základy, ale rovnou vyhledávají hotové řešení. Zkopírují zdroják s tím, že to nějak půjde. A to je problém. Jakmile to nepůjde jak má, tak jsou v koncích a ptají se proč to nefunguje.

Ale abych nebyl náfuka :), tak ti poradím. A zde uvidíme, zda jsem měl pravdu nebo se mýlil. Odpovím ti takovým způsobem, jak bych normálně odpověděl. Teď je na tobě, zda mé odpovědi budeš rozumět. Pokud budeš vědět o čem mluvím, tak se omluvím. Pokud nebudeš vědět a zeptáš se znovu, tak by ses nad sebou měl zamyslet. To by platilo i v případě, že by ses znovu zeptal, i když bude otázka jiného rázu, ale na stejném příkladu.

Takže. Pokud nedochází k uložení do databáze, tak je někde chyba v SQL. Ten kód je řešen takovým způsobem, že zobrazí hlášku "Registrace proběhla v pořádku" prakticky vždy a to bez ohledu na skutečný výsledek. Je potřeba mysql_query("INSERT ...") ošetřit a v případě chyby (neuložení) vypsat chybovou hlášku pomoci mysql_error().
Funkce mysql_query() a navazující by měly být už dávno na smetišti. PHP místo nich už dávno nabízí ovladač PDO, u kterého se na výsledek query nemusíme ptát.
JJ vpohodě už vím kde je problém tet se to pokusím opravit. Prvně sem si říkal že to bude tim ale nebyl sem si tim jistej tak sem to nechal a rači se zeptal no nic du se nato kouknout a pak dám vědět jestli to funguje ale dík za potvrzení mé teorie.
Už to de děkuji za pomoc :D