Nahrávání

Věci k jednomu webu mám uložené v rodičovském adresáři, tam je vše v pořádku. Ale když chci nahrát nějaké stránky do druhého adresáře, obsaženém v rodičovském, tak mi do tohoto nejde nic dát.
A já mám na zahradě tak přerostlou trávu, že když ji sekám, tak se mi furt zasekává sekačka.

Chtělo by to konkrétněji popsat situaci (třeba aspoň v čem se o to nahrávání pokoušíš, co znamená "nejde tam nic dát" - jak se to projevuje) a na závěr bývá vhodné položit nějaký dotaz.
No tak, pracuji hlavně přes ftp, ale v něm do nových adresářů nahrávat njde. A tak v rodičovském adresáři jsem si založila adresář nový a do tohoto nového adresáře (zde přes rozhraní) nejde nic nahrát. Zobrazí se mi hláška "soubor nebyl uložen".
Co na tom bylo nepochopitelného?
hm ještě blbý dotaz - ve slově "njde" tuším překlep. Má to být "nejde"? Tj. nejde to ani přes ftp ani ve správci souborů? Nebyl by výpis z logu FTP?
Sice jsem znalá, ale heslo "výpis z logu ftp" opravdu nevím, co znamená. Ale ráda se přiučím..
no co to FTP hlásí...když odmítá nahrát soubor?
btw nepoužíváš diakritiku, v názvech souborů nebo adresářů, že ne...
Jejda kočičky - ještě že je mezi vámi jenom kontakt na netu - jinak jste některá bez vlasů a některá budete mít i vyškrábaná očička :-))

A je to také výhoda pro mě! :-)
dis>> To opravdu nepoužívám. Asi jsem to řekla špatně, jelikož toto je ještě prázdný adresář, tak se ve ftp ani nedá otevřít, natož do něj něco nahrávat.
On se nedá otevřít prázdný adresář? To je tedy opravdu divné.