Nemůžu se přihlásit !

Ahojte všichni,potřeboval bych vyřešit jednu věc.Nemůže se vůbec přihlásit.Uživatelské jméno i heslo zadávám na 1000% správně a nějak mi to nejde.A píše mi tam : Neexistující nebo zablokovaný účet !
Nevíte někdo v čem je chyba ?
A na email mi taky nic nepřišlo.A navíc,proč by mi jen tak rušili účet,prostě nechápu.Díky moc.
Zkontroluj si svou emailovou schránku, jestli skutečně nebyl tvůj účet zablokován z důvodu porušení podmínek (absence reklamy, nepovolený obsah, nezobrazení reklamního banneru po delší dobu).
Mně osobně blokli účet zatím jednou a email mi přišel. Tohle ale vypadá na zrušený web, protože do zablokovaného by šlo se normálně přihlásit. Pokud chceš adresu zpátky a máš zálohu, tak si to znovu zaregistruj a nahraj zpátky (a pročti si znova podmínky, jestli přece jenom nedošlo někde k porušení). Taky můžeš napsat adminům, z jakého důvodu se to stalo.
Tak už jsem přišel na to proč mi to nefunguje.V podmínkách jsou dvě důležité pasáže které jsem bohužel porušil.A to :
-využívat poskytnutý prostor jako uložiště pro soubory, zejména pokud k nim nevede odkaz ze stránek a odkazovat se na ně z jiného serveru
-využívat poskytnutý prostor pouze jako skladiště rozsáhlých souborů bez návaznosti na související prezentaci.

Takže můžete mi někdo prosím poradit kde si můžu jenom ukládat soubory (hudební,fotky,obrázky,atd.) na netu ? Nejlépe bezplatně ! A šlo by o data maximálně do 50 MB.Děkuju za jakoukoliv pomoc.