Jak má vypadat vyhovující úvodní stránka?

Dobrý den,
na mém webu 6s.wz.cz je první stránka jakýmsi rozcestím, díky kterému si návštěvník vybere, kam chce pokračovat. Považuje se to taky jako stránka, které se týká nařízení úpravit ji do konce září? Web je totiž složen ze dvou PHP aplikací, proto je úvodní stánka potřebná. Nevím, jak bych ji měl případně upravit, aby vyhovovala požadavkům.... Děkuji
Odkud víš, že to má být do konce září? Řekl bych, že to by snad mohla být minimální varianta úvodní stránky.Důležité je ale jak to chápe admin
ds: "Pokud se to týká zrovna Vás, proveďte prosím
nápravu do konce září." - z e-mailu od webuzdarma...

Maarush: hmm...rekl bych, ze to takhle muzes mit, ale tezko rict, asi tohle musi vazne posoudit admin...
Ja mam podobny problem na sebetovsky.webzdarma.cz . Uvital bych nejaky presnejsi popis, co je to vice mene vstupte.
Co se tyce zminenych stranek 6s.wz.cz , myslim, ze kdyz bys dal do kazde sekce odkaz zpet na uvodni stranku, tak by nemel nikdo nic namitat.
pridejte si na ty uvodni stranky odstavec nebo dva textu o tom, o cem ty stranky jsou, co se tam da najit atd... proste aby na te strance byl nejaky obsah. a pak to podle me bude podle podminek.
V případě 6s.wz je to celkem zajímavej případ, zajímal by mě názor adminů. 6s.wz.cz/index asi nejnavštěvovanější stránka díky obsahu asi nebude, tudíž kam dát reklamu - do fotek nebo do fóra ?

V případě sebetovsky.wz mě logika napovídá dát to raději do "cz" i "en" odkazu , tam se asi nedá nic dělat, i když ze zahraničí wz moc navštěvovat nebudou díky rychlosti.
<HTML>Maarush: Web 6s.wz.cz je podle podmínek už hraniční. V tomto konkrétním případě to ale nevadí, protože podle statistik je ta úvodní stránka dostatečně navštěvovaná.

Šeby: taktéž neporušuje podmínky</HTML>
mks : chápeš doufám, že Maarush teď ví, že je to OK, ale co dál? Kolik je to dostatečně?
<HTML>ds:
přesneji- dostatečný poměr mezi návštevností celého webu a impresemi banneru

konkrétní číslo zvěřejňovat nebudu, uživatelé ho stejně nemají k dispozici, ale mě pomůže u hraničních webů rozhodnout, zda jde o porušení podmínek, nebo ne</HTML>
:) a moje <a href=http://zavrazden.borec.cz>http://zavrazden.borec.cz</a> ?
To se tu budeme ptat kazdej zvlast na svy stranky? a co moje?.. a moje?.... a moje?

mks: konkretni cislo zverejnovat nemusis, ale nejakou moznost si treba v administraci zkontrolovat "umisteni reklamy OK/dej ji jinam" by to chtelo, nebo budes tady donekonecna odpovidat vsem majitelum "hranicnich" webu jestli je zrovna ten jejich OK, myslim ze jich bude vic nez ty 3 uvedeny. A co kdyz se az ty weby budes kontrolovat priste (asi to nebude kontrolovano jen ted pri zmene podminek) pomer zmeni a uz OK nebudou. Puvodne OK web se smazne?

Zatim sem se tady v podstate dozvedel ze uvodni stranka neni to, co vidi kazdy, kdo na stranky vleze (pokud to neni jedinec uzivajici si vytukavani hovadinek za lomitka), ale to nejnavstevovanejsi - coz si samo o sobe protireci. Ale kam tu reklamu dat mam, to v tuhle chvili netusim. Mam tu i par dalsich stranek s jinymy tematy krome kohakuferret.wz.cz ale vsechny funguji na obdobne kostre. Pokud tu reklamu v tuhle chvili presunu tak bud vyrazne zhorsim jeji viditelnost nebo si necham zvednout prostor o 100MB, ktery ale nechci stejne jako nechci vsude tu reklamu. Myslim ze si tou zmenou v podminkach nadelalo wz vic problemu nez uzitku.

Prosim bud nam dejte jasne vedet co je OK a co ne, nebo to stornujte. V pripade 1. moznosti jsem na Vas dost zvedavy a drzim palce. Bylo by ale dobre to vyresit co nejdriv - nerad bych po 1.10. zjistil ze sem bez stranek, nasledne stehoval hosting (s wz jsem spokojeny) a pak jeste presmerovaval lidi.

P.S.: V nejhorsim prosim poskytnete informaci zda mam na kohakuferret stehovat reklamu ci ne (ostatni weby zaridim podle tohodle).

Diky
2 admin: Co v pripade, ze na strankach mam fotogalerii? Napr na http://mimonskevalky.xf.cz. Precijen pomer stranek zobrazenych a pocet zobrazeni banneru na hlavni strance je v dost malem pomeru. Vim to ze svych statistik. Tak to taktez nelze posuzovat.
mks:
rád bych se zeptal ještě na variantu, kdy je reklama vkládaná do stránky pomocí include() a je vkládaná na všechny stránky dolů.To je realizované tak,že je v nastavení vkládání reklamy uvedeno, že se má stránka vkládat do uvodní stránky nahoru a je uvedeno jméno stránky - např. reklama.html. Tato stránka má nulovou návštěvnost a přesto je reklama na každé stránce a tak je podíl impresí banneru k návštěvnosti roven jedné. Je to případ stránky "VSTUPTE" ? Ona totiž neobsahuje ani to vstupte a v nastavení je uvedena jako úvodní, titulní stránka. Pokud je vkládána do titulní stránky nahoru je její podíl také nula jen je zobrazena podstatně méně často.
(http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13)

gismo: <pokus o vtip>fotogalerie bude překvalifikována na skladiště souborů pokud poměr velikostí html kódu stránek a velikostí uložených fotografií nebude dostatečný</pokus o vtip>
A jak to mám asi vyřešit, když mám fórum v PHPBB, to mám tu reklamu narvat přímo do toho PHP? To bych asi fakt nezvládl.
2 ds: peknej pokus o vtip, jen s tim, ze ja ty fotky mam fyzicky na jinem ftp (na wz.cz nezavyslem). Na wz.cz mam pouze kody a grafiku webu. Pro info web zabira pouze 228KB :)
<HTML>zavrazden.borec.cz a kohakuferret.wz.cz jsou hraničním ale v tomto okamžiku OK

pokud by se po prvním říjnu někomu objevila reklama a on se domníval, že neoprávněně, tak samozřejme bude možné to pak řešit individualně ... např. přesunem banneru nebo zapnutím lišty bez nutnosti zobrazovat banner

hraniční weby nebudou v žádném případě mazány


gismo:
ten poměr (a některé další parametry a statistiky) mě budou pouze upozorňovat na případné poružování podmínek

před zapnutím lišty "za trest" stránky určitě navštívím
mimonskevalky.xf.cz jsou OK


ds:
ať už se tam banner vkládá jakýmkoliv způsobem, tak pokud je nakonec podle podmínek, tak je to v pořádku ... to umístění nekontroluje robot, ale člověk</HTML>
mks: díky a nebyla by možnost volit si barvu pozadí reklamní lišty jako je to myslím na ic.cz? Stejně musí být někde zapsaná barevná varianta a tak by myslím nebyl problém zapisovat přímo kód barvy.
<HTML>ds: ty barvy proberu s Mirou</HTML>
Moje vstupní stránka je předpokládám v pořádku, když na ni směřuje většina odkazů - http://zrcadlo.mysteria.cz/ - má Page Rank 3 takže reklama je určitě zobrazovaná...
<HTML>Noira:
http://zrcadlo.mysteria.cz/ PR 3/10 a SRANK 56/100
http://zrcadlo.mysteria.cz/index2.htm PR 3/10 a SRANK 70/100

:)

ale s tim nemam problem, stranka je OK</HTML>
A jak to mám řešit s tím PHPBB fórem se taky dozvím?
Jinak všechny odkazy co na to fórum sou, sou přímo na tu hlavní stránku s tím "Vstupte", ne přímo do fóra. To by nestačilo?
A počítadlo na úvodní stránce stačí? (Když teda jinde není, že...)
Chci se zeptat, jesli je vyhovující úvodní stránka na:

http://www.dragonhunters.xf.cz

Na úvodní stránce je prolog, který ke klanům tohoto typu patří, děkuji.
<HTML>WebMaster (celebrity.nazory.cz): tady to není v souladu s podmínkami ... doporučuji banner buť přesunout, nebo tam můžu nastavit pouze lištu bez nutnosti zobrazovat banner se současným navýšením o 50 MB.</HTML>
Omlouvam se, ze jsem dalsi, kdo zada o zkontrolovani vstupni stranky, ale tez kvuli fuzzy specifikaci, co je nezadouci, nevim, zda budu museet delat zmeny.
Stranky mam takto vyresene kvuli zameru rozsirit je pro sve zname jeste do dvou dalsich jazyku a tato varianta mi prisla nejjednodussi a nejprehlednejsi.
www.ver-mi.euweb.cz
Dekuji
Veronika