Proč jste mi smazali stránky?

Mám stránky s fotografiemi označené jako Naše album 1. (wimmer.webz.cz)Z nich vedou odkazy na jednotlivá témata. Rozšíření stránek jsem udělal tak, že jsem založil Naše album 2 (wimmer2.webz.cz), na které lze přistupovat přímo, nebo je odkaz v Našem albu 1. Album 2 a další bylo zřejmě bez upozornění smazáno! Co při tomto uspořádání nevyhovuje Vašim podmínkám?
Wimmer
Pokud jsi si zaregistroval více webů, tak jsi pravděpodobně zobrazoval reklamu pouze z toho hlavního a ty ostatní, pro adminy vypadaly jako neaktivní, což se podle podmínek = bez milosti SMAZAT.
Úvodní stránka Naše album2 vypadala naprosto stejně jako Naše album1. Zobrazovala se na ní reklama. Neexistoval žádný odkaz mimo úvodní stránku s reklamou. Adminové se chovají velmi podivně. Nestálo by zato se nejdřív zeptat nebo si to ověřit? Takto jste si sami moc velkou reklamu neudělali.
Winmmer
A co takhle spojovani webu? To te nenapadlo? To vede taky k okamzitemu smazani.
Podminky:

...

4. Je zakázáno:

...

* spojováním více virtuálních webů obcházet nastavený limit velikosti poskytovaného prostoru

...
Vážení ochotní vysvětlovači problému!
Nejednalo se o žádné virtuální weby, ale o několik alb fotografií, na které jsem jednotlivě podle jejich zaměření poskytoval lidem adresy. V každém albu se zobrazoval požadovaný reklamní proužek. Fungovalo to tak několik let.
Pokud toto pokládá administrátor za nelegální, měl by mě na to nejprve upozornit a dát termín pro nápravu. Tak, jako se to dělá v případě, že měsíc web nikdo nenavštíví. Okamžité smazání pokládám za neseriozní jednání - ačkoliv, když je něco zadarmo, tak...
Udělali jste ze mne uličníka a snad proto mi také tykáte.
S pozdravem
Ing.Wimmer (66)
"Rozšíření stránek jsem udělal tak, že jsem založil Naše album 2"

Toto je typické spojování webů, které se na WZ netoleruje. Je to v podmínkách. Slovo nelegální není to správné. Je to prostě porušení podmínek. Že to fungovalo několik let na tom nic nemění. Admin to našel až teď a smazal. Už více lidí si stěžovalo na smazání webů bez upozornění. Myslet si o tom můžeme, co chceme, tak to tady chodí.
Nicméně podle mě (IMHO) je spojování webů, když mám na jednom stránky a a na druhým skladuju data pro potřebu stránek (SQL atd.). Jesli je porušením pravidel i to, že na "jedno rodné číslo připadá na wz jen jedna adresa", tak by to mělo být jasně řečeno a důsledně kontrolováno už při registraci. Teoretickým problémem je to, že na příbuzné stránky chodí ti stejní lidé a klesá účinnost reklamy, ale na druhou stranu "tak dlouho se hučí do dubu, až se ucho utrhne..."

Bohužel "Myslet si o tom můžeme, co chceme, tak to tady chodí."
To by si pak moh každej udělat hromadu webů...
Pokud by byl každej o něčem jiným, tak proč ne. Jiný téma, jiní lidé, takže reklama se "prodá". Nakonec když udělám stránku sousedovi o slivovici, protože sice neumí HTML, ale zajímá ho slivovice stejně jako mě,tak je to taky spojování webů ?
Bohužel tohle opravdu vypadá jako spojování stránek. A nemá smysl snažit se jít po podmínkách doslovně a hledat nějaké škvírky, nejsme u soudu ;)
Podle mě jste jednoznačně naplnil podstatu "spojování více webů za účelem obcházení limitu volného místa". Normálně by všechna témata měla být na jednom webu, pod jedním účtem. Vám se tam zřejmě nevešla, proto jste založil na jednotlivá témata nové účty - a jsme u toho.

A ohledně tykání - na to si musíte zvyknout, to není žádný projev neúcty ("Udělali jste ze mne uličníka a snad proto mi také tykáte.").
Já osobně ohledně tykání/vykání na internetových diskuzích dodržuji svá osobní "pravidla", tedy že tykám všem s následujícími vyjímkami (těm vykám):
- znám plné jméno osoby a vím, že není výrazně mladší než já,
- jedná se o osobu mající mou zvýšenou úctu,
- osoba o vykání požádá a/nebo sama začne ostatním vykat,
- speciální případy (neodkážu teď specifikovat).

Vám vykám, protože jste naplnil první i třetí bod. Uvědomte si, že lidi nemohou podle jména zjistit váš věk a například osoba stará 40 let by asi 10letému dítěti na internetu nevykala ;)
Téma spojování webu je možné omílat pořád kolem dokola
Jména webů:
wimmer.webz.cz
wimmer2.webz.cz
wimmer3.webz.cz
je jako dráždit hada bosou nohou, protože jediný neoddiskutovatelný fakt je ten, že místo nestačilo a jména domén vypadají podezřele stejně. Už jen když to administrátor vidí v nějakém výpisu takhle hezky seřazené. Alb generovaných pomocí Zoner Photo Studio je jistě na WZ spoustu a tak kdyby třeba měly weby rozdílná jména
(zvlášť pokud platí: na které jsem jednotlivě podle jejich zaměření poskytoval lidem adresy - proč si neudělat např. web pozdni-leto.unas.cz a využít nabízenou kapacitu na fotografie pozdního létá tam někde u vás, zvlášť pokud ambice stránek je být stránkou pro přátele, kteří přirozeně ví kdo je jejich autor) by možná problém nenastal.

PS: spotřebě místa na webu lze čelit tím, že se fotografie uloží v optimalizovaném stavu. Jako příklad je možné uvést obrázek na:
http://www.nahraj.cz/uploads/552507958/SME/img00004a.jpg
, který je 3x menší než originál, což vede k úspoře místa a domnívám se, že to ocení i návštěvník stránky.
(omlouvám se za publikaci cizího obrázku na internetu)
Abych nějak uzavřel diskusi k problému. Domníval jsem se, že poskytovateli jde hlavně o zobrazování reklamy. Proto jsem nikde neodkazoval do nitra webu, vždy jen na úvodní stránku, aby se musel baner vždy zobrazit. Pro mne to nebyl tedy "virtuální" web. Že to celé ovšem souviselo s nedostatkem místa, to je pravda.
Vyřešil jsem problém tím, že jsem si zaplatil doménu, na které mi (jak doufám) nikdo nebude bez upozornění fotky mazat.
Nejsem na internetu žádný začátečník a vím, jakou češtinou, s jakými znalostmi gramatiky a jakými výrazy se notoričtí diskutéři dokáží vyjadřovat.
Děkuji Tomovi za obsáhlý výklad o tykání (to opravdu nemyslím ironicky) a zvláště děkuji ds. Kdybych chtěl nějak konspirovat, určitě bych si dokázal vymyslet jiné názvy domén. I to snad hovoří pro to, že jsem vše pokládal za legální.
Tak jen poslední dotaz, pokud se k tomuto vláknu ještě vrátíte. (pro ds) V jakém programu jste dělal optimalizaci fotky? Děkuji.
W.
<HTML>V podmínkách je uvedeno, že spojování účtů je zakázáno. Umyslné porušování podmínek se většinou řeší bez upozornění, protože se předpokládá, že uživatel podmínky četl a je si vědom toho co může nastat.

Předpokládám, že na svém hostingu nebudete vyžadovat větší prostor, než za který jste si zaplatil, WZ není vyjímkou, a to, že je zdarma neznamená, že daná pravidla jsou taky "free" podle toho jak si to kdo vyloží.</HTML>
program se jmenuje PhotoClamp
http://www.grafika.cz/art/sw/photoclamp.html

nejsem žádný specialista na kompresi obrázků a tak si myslím, že podobného výsledku, je možné dosáhnout i ve volně šiřitelných prohlížečích obrázků (např. IrfanView)

Zkuste se podívat třeba na slovenský program Imager Enhancer, který umožňuje při ukládání obrázku plynule nastavovat kompresi a výsledek ukazuje v okně
http://escsoftware.host.sk/HTML/show.php?page=einfo&typ=html&section=info&section2=enhancer

Nebo na program PhotoFiltre, který také při ukládání obrázku zobrazí okno s náhledem, jen je potřeba kliknout na tlačítko náhled
http://www.photofiltre.com/
Pro ds:
Děkuji.
W.