Webové rozhraní

Dají se nějak šikovně stahovat soubory z mých stránek pomocí webového rozhraní (FTP v práci nemám povolené)?
Ve správci souborů si sice můžu kliknout na každý soubor a dát ho uložit, ale u .php souborů to nejde, protože se skript provede a uloží se mi jen výsledné html. Zdá se mi, že jediná možnost je dát editovat, celý text vykopírovat a uložit do nového souboru, ale pokud jich mám víc, tak je to dost pracné. Přehlédla jsem něco, nebo jiná možnost opravdu není?
Jestli chces tak si stahni toto: http://firstpage.wz.cz/edit.rar je to takovy "ONLINE" editor stranek... Nahrej to tak kde potrebujes neco editovat a pak si to skus spustit... ;)
Eva: jen bacha na to aby se to nedozvěděl někdo další, že to na stránkách používáš
Jo no! Kdyztak si k tomu pridej zaheslovani... (teda pokud vis jak) Ale ja myslim ze vis :)
hm dík, na online editor jsem se neptala
Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale problém by mohl vyřešit soubor .htaccess, konkrétně třeba tohle:
http://tvorba-www.bravepages.com/htakses/azhtakses080.html
Vytvoříš downloadovanou složku, z které je pak možno soubory přímo stahovat. O celém souboru jako takovém pak http://tvorba-www.bravepages.com/htakses/
Já když kliknu pravým tlačítkem myší na jméno souboru ve spravci souboru ve webovém rozhraní a vyberu volbu Uložit jako ... tak se mi php skript uloží na disk.Prostě je potřeba použít to pravé tlačítko.
>Eva Kdyz ti nevyhovoval online editor tak kukni sem : http://interval.cz/clanky/nahrada-ftp-klienta-webovym-rozhranim-1/

je tam navod jak si udelat FTP pres webobe rozhrani...
2ds: No tak to je blbost, skript se prostě provede a ty si stáhneš jen výsledné html, třeba s příponou php, ale jen výsledek, né zdroják ..