Najednou

Dlouho jsem neaktualizoval (a taky nepoužíval cca 2 měsíce) svůj onlineshopík. Takže nevím, kdy se to přihodilo, ale teď mi cca od čtvrtka nejdou vkládát fotky přes stránku ...../admin. Normálně se přihlásím, provedu výběr načtení obrázku z pevného disku, proběhne to, něco to na mě červeně řve ..warning ..... nahoře na obrazovce - ani to nestihnu přečíst než to zmizí. A obrázek se nenačte. Zkoušel jsem to i u nově zřízených stránek, SW onlinešopík mi to přes ftp nahraje, pak jde přímo na stránkách přes zmíněného admina upravovat a vkládat text a ostatní, ale s obrázky/fotkama stejný problém. Předtím to bylo bez problémů, před těmi 2 dny jsem myslel, že je jenom přehlcený systém, ale teď už tedy nevím.
Došlo snad k nějakým změnám na webzdarma nebo nevíte? Díky za odpověď.
Nepouzivate treba pri uploadovani funkci copy()? Ta je na wz zakazana, nevim jak dlouho. (pokud ano, spravna fce je move_uploaded_file() )
Dík za odpověď. Ale mam to trochu jinak - mám SW onlineshop "powered by Quick.Cart" a tak když se přihlásím přes admin je tam přdnastavený formulář, kde třeba zadám "edituj" a na přidání obrázku "procházet" a odpálím "uložit". Takový ten program pro laiky. Takže bohužel nevím, jakou funkci program používá. Ale před těma cca 2/3 měsíci to tu chodilo :-(
To Wegguy - ještě jednou díky, skutečně je to tak !