Reklama dole.

Dobrý den,
zvolil jsem si reklamu dole, ale zobrazil se mi proužek nahoře, což mi rozhodilo vzhled stránky. Můžete s tím prosím něco udělat?
Díky.
reklamní lišta se vkládá za <body>, pokud <body> nenajde je vložena na začátek souboru. Myslím, že by celkem hezkým stránkám prospělo, kdyby bylo <body> v jejich zdrojovém kódu použito.Umístění reklamní lišty není možno si zvolit, je vždy nahoře
Reklamní banner se také vkládá v závislosti na <body>, které tu neí, je však na konci zdrojového kódu.To, že je banner nahoře je dáno tím, že:

#obsah {position: absolute; width: 465px; top: 140px; left: 150px}
#hlavicka {position: absolute; width: 760px; height: 140px; top: 0px; left: 0px}
#levy {position: absolute; width: 150px; top: 140px; left: 0px}
#pravy{position: absolute; width: 155px; top: 140px; left: 620px}

hlavní prvky stránky jsou pozicovány absolutně, tedy je banner na svém místě - je potřeba mu udělat také nějaké pozicovaný div se značkou pro vkládání reklamy
Děkuji. Přiznám se, že z toho nejsem úplně moudrý, potřeboval bych trochu víc postrčit.
Reklamní lišta je to bílé nahoře - to tam tedy bude v každém případě.
Čím mám ale napozicovat banner, když je každá stránka jinak dlouhá? Nestačilo by prostě ho vložit na konec středového prostoru pod text?
I to lze udelat. Viz http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Tak teď jsem trochu zmaten. Podařilo se mi to udělat na index.html, totéž (aspoň doufám) jsem udělal na ostatních stránkách, ale tam se banner neobjevil.
Středový prostor je dán :
<div id="obsah">
na stránce:
http://prospektor.wz.cz/Doupovske-hory-2006-UTF-8.html
je obsah absolutně pozicovaný (i na ostatních stránkách)

#obsah {position: absolute; width: 465px; top: 167px; left: 150px}

to absolute zamená, cituji podle jakpsatweb.cz:
prvek bude vyjmut z toku dokumentu a umístěn na určitých souřadnicích

to, že kód reklamního banneru není umístěn v absolutně pozicovaném divu tedy způsobuje, že není vyjmut z toku dokumentu a protože je jediný tak je vypsán nahoře a ostatní absolutně pozicované divy se umístí na to místo, které mají definované a tak překryjí reklamní banner.
Řešení, které je použito na indexu, je v pořádku, jen jsou tam bannery dva, jeden je na konci divu obsah, ten je vidět a druhý je na konci zdrojového textu, ten je překryt.
Do zdrojového kódu je potřeba umístit před konec divu obsah značku pro vkládání reklamy <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->
(viz http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html).
Všechny kódy reklamy, které jsou ve zdrojovém kódu stránky je potřeba vymazat. Stránka s takto upraveným kódem se nahraje na server a za značku je vložena reklama. Na webu tedy bude verze souboru s vloženou reklamou, na lokálním disku bude verze stránky, která bude obsahovat pouze značku reklamy.Po aktualizaci souboru (toho se značkou) se po nahrání na server zase vloží reklama
S tím divem mi to bylo docela jasné, jen jsem nevěděl, že tam musím znova nahrát ten soubor se značkou pro reklamu. Teď to snad už funguje dobře. Díky moc.