Reklama v rámech

Marně se pokouším umístit reklamní baner tak, aby vyhovoval podmínkám. Ať dělám co dělám, nechce se hnout ze svého původního místa, na vstupní stránce, kde podle pravidel být nemůže. Na své stránce (sinclair.wz.cz) hodně používám rámy a i když jsem si přečetl o umístění reklamního baneru úplně všecny informace na webzdarma, nedaří se mi ho dostat do horního rámu na úvdoní stránce. Co mám proboha dělat? Nejde zaplatit nějaký poplatek a tím povinnost mít reklamu na stránce úplně zrušit?
kód reklamního banneru je zapsán do zdrojového kódu stránky a robot ho pouze vkládá, starý se tedy musí vymazat.

Lze požádat na fóru moderátora mks aby nastavil reklamí lištu a kapacitu 100 MB a není potřeba zobrazovat reklamní banner
a pokud má být banner v:
http://sinclair.wz.cz/spoj/black.html
tak se to nastaví podle:
http://ds.mysteria.cz/fwz/img/nastaveni-vkladani-reklamy.gif
místo reklama.html se uvede cesta k souboru spoj/black.html
a soubor black.html se nahraje znova na web
No přesně tak jsem to udělal a pořád nic! Ten baner je pořád na vstupní stránce, a přitom jsem si jistý, že jsem všechno zadal správně a náhral znovu soubory, kterých se to týká. Nic se nestalo.
(baner má být na stránce spoj/black1.html, udělal jsem tam změnu)
ted neni banner nikde. zkus nahrat black1.html znovu.
no to je perfektní, tady toto! v IE tam ten baner neni vubec a ve Firefoxu je na vstupni strance! ted mi to jeste smazou a bude to dokonale...
co se da delat, vyzkousime listu.
velmi pravděpodobně bývá problém mezi klávesnicí a židlí.
Ve Firefoxu na http://sinclair.wz.cz/ žádný banner není
nebo co je vstupní stránka?
Možná je skutečně chyba někde v mě, ale já tam ten banner ve firefoxu prostě mám. Hned na té první stránce s logem a počítadlem. Ale nechal jsem si dát raději reklamní lištu. Ta se mi pro změnu zobrazuje jenom v IE (na hlavní stránce), ale ve firefoxu jí tam nemam. Je to podle pravidel webzdarma, nebo mi tu stránku po 30.9. smažete (to by bylo perfektní, protože mám ten den narozky).
Sorry, už je to dobrý - jede to i v FF. Stačilo Ctrl + F5 :)