Galerie ACDSee a reklama

Prosim, pomozte mi. Na strance brdy2004.unas.cz mam galerii fotek vygenerovanou pomoci ACDSee. Problem je v tom, ze hlavni stranka je ve slozce data (/data/thumbs.htm). Z toho duvodu mam na webu uvodni stranku, ktera odkazuje na tento soubor (to ted ale uz nesmi byt).
Dalo by se nejak nastavit, aby se po zadani adresy brdy2004.unas.cz nacetla rovnou tato stranka (a aby na ni byla reklama nahore)?
Moc prosim hlavne adminy.
Uvodni stranka neni zakazana, je zakazane davat reklamu WZ, pokud je jen nahore na hlavni strance, na "uvodni stranku".

Resenim je premistit reklamu na Data/thumbs.htm.
V administraci v nastaveni reklamy uvedte jako relativni cestu k souboru "Data/thumbs.htm" (pozor na velka a mala pismena!), pak nahrajte index i Data/thumbs.htm znovu.
Dalo by se nejak nastavit, aby se po zadani adresy brdy2004.unas.cz nacetla rovnou tato stranka

pomocí souboru .htaccess pomocí direktivy:
DirectoryIndex jmeno-me-uvodni-stranky.htm index.html index.htm index.php
tedy nějak takhle:
DirectoryIndex /Data/thumbs.htm index.html index.htm index.php
viz:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-chybejici-index.html
Wegguy, ds, dik moc. Oboji mi pomohlo. DirectoryIndex jeste prostuduju.

Ted jeste mam problem se zobrazenim ve Firefoxu. Konkretne se jedna o http://brdy2004.unas.cz/Data/thumbs.htm, kde se misto reklamniho baneru zobrazi znovu navstevni kniha (?).
Internet Explorer - OK
nechápu, zdá se mi, že se to zobarzje dobře i ve Firefoxu
Koukam na to. Ve FF reklamu vazne nevidim. V IE jo. Ve FF neni ani ve zdrojovem kodu.

Ted me napadlo refreshovat bez cache, a hadejte co se stalo? Reklama se objevila.

Takze Ctrl+F5, mily Watsone :P

(nekdy mi to vazne nemysli)
Tak jsem vyzkousel DirectoryIndex a odmazal uvodni stranku. Po zadani zakladni adresy se skutecne zobrazi Data/thumbs.htm, ale nefunguji kaskadove styly a Javaskripty, ktere stranku vytvareji.
Myslim si, ze problem bude v ceste k souborum. V adresnim radku prohlizece vubec neni znat, ze se neotvira brdy2004.unas.cz ale brdy2004.unas.cz/Data/thumbs.htm

Nevadi, ted je reklama podle "novych pravidel" a k dokonalosti mi uz jen chybi nahradit presmerovani pomoci VBScriptu nejakym jinym, ktery je vice podporovany. Co byste mi doporucili? JavaScript?
Reklama je ted uz i ve Firefoxu v poradku ;).

Jo a jeste jsem si vsimnul jedne zvlastnosti, nechapu jak je to mozne. Po nahrani na server se objevi chyba v nahledu obrazku. Jako prvni nahled je zobrazena az druha fotka a posledni nahled nema obrazek. => kazdy odkaz nahledu zobrazi predchozi fotku (10.nahled 9.fotku atd.).
Na disku je vse ok. Musi to nejak souviset s reklamou. Kdyz tam reklama nebyla, bylo to v poradku. Nic jsem nemenil.
Co byste mi doporucili? JavaScript?
meta tag nebo .htaccess
Meta tag funguje vyborne. Diky.
Ted uz jen ten problem s nahledama.
Ale s tim asi nic moc neudelam, protoze nemuzu nijak zasahovat do toho co mi prida do kodu Webzdarma.

Snad to jedine nejak osetrit pred nahravanim, ale moc tomu nerozumim, vypada to dost slozite...
cvičně bych zkusil dát ten banner pryč, jestli to pak bude v pořádku
a pokud jsem si stačil všimnout tak tam na té vstupní stránce není nic užitečného, tak bych čas přesměrování nastavil na 0
Cas je nastaven na nulu.

Presne tenhle cvicnej test me taky napad. Zkopiroval soubory z webu na disk (problem tam porad byl i na disku). Kdyz jsem soubor thumbs.htm nahradil tim puvodnim, vse bylo zase v poradku.

Co s tim? :-O
na začátku stránky je nějaké sekvence javascriptu, za ní se vloží script, který vykresluje reklamu a pak je :
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.1">
printBodyStartTag()
init()
printTitle(0)
printSubTitle(0)
printTable()
writeLinks(1)
loadImages()
</SCRIPT>
které vykreslí vlastní galerii.Zdá se, že script od reklamy nastaví nějakou proměnnou, kterou používá script pro galerii. Protože oba použité skripty jsou "cizí" a každé další řešení by znamenalo do vygenerovaných skriptů něco dopisovat,pokusil bych se to vyřešit tak, že bych reklamní banner dal na všechny stránky dolů, tím by jeho vliv měl zmizet. Myslím si, že se tam i líp hodí. Mělo by tedy stačit nastavení na všechny stránky dolu a opětovné nahrání souborů htm souborů (thumb.htm a page.htm ?)
na druhou stranu se musím přiznat, že nevím jak funguje: page.htm?3,0 a tak by možná bylo lepší, pokud to ?3,0 je předávaný parametr, nastavit banner do nějakého nezúčasněného souboru nahoru a kód reklamy zapsat do thumb a page ručně
to se mi libi, ale nejsem si jisty, jestli to dobre chapu.

mysliste jako pridat dalsi html sobor, ktery nebude pouzity a do kodu me stranky pridat radky pro reklamu - je to tak?
já jsem to myslel tak, že se nastaví vkládání reklamy nahoru např. do souboru reklama.html.Robot tam vloží reklamu a bude si do budoucna všímat jen tohoto souboru. My si potom reklamní kód, ze souboru reklama.html ručně nebo pomocí include vložíme do svých souborů - tedy ne pouze značku, ale celý kód - tj.celý obsah souboru reklama.html
viz
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html

tím se vyřadí automatické vkládání a musíme zajistit aby byla reklama správně tam, kde má být. Vzhledem k tomu, že se galerie v ACDSee vygeneruje a pak už se s kódem nijak nemanipuluje tak by asi bylo přijatelné vygenerované soubory ručně upravit. Možné je, že ACDSee používá pro generování nějaké šablony, v tom případě by bylo vhodné vložit reklamní kód do těchto šablon
Jeste jednou diky za vsechny rady. Az bude vic casu, poradne se na to podivam.
Pekny vikend vsem ;).