Problém s reklamní lištou

Renovoval (vlastně naprosto překopával) jsem moje stránky http://www.kopun.wz.cz/ a mojí chybou mi chybí reklamní lišta, pokud možno rád bych si ji nechal zaktivovat, případně poukázat na to jak to zpravit (v administraci ji nastavenou mám).
Předem děkuji
Mám ten samej problém. Nastavil sem si rekamu a lištu abych měl 150MB prostoru a fungovalo to. Poté sem ale předělávál stránky a tak sem vše vymazal a nahrál znova. Výsledek je, že běžná reklama se mi zobrazuje ale ta lišta, co souvisí s navýšením prostoru, ne. http://www.azog.wz.cz/
Jinak mám vše nastaveno správně.
Také předem děkuji za odpověď.
Já mám taky ten samý problém. Taky to mám nastaveno, ale lišta se mi na designu nezobrazuje a mám strach, aby to nebylo považováno za porušení pravidel. sweet-dreams.wz.cz

Díky za pomoc.
savik: lišta se nezobrazuje protože ji obrázkem zakrýváš, je to tedy porušení pravidel
Já vím, že to zakrývá obrázek, ale já nevím, jak to vykutit, aby mi to nedělalo. Kdybych to posunula dolů, tak mi to ten design zlikviduje. Stejně by se to mělo zobrazit nad tím ne?
#top {
position: absolute;
top: 25px;
left: 0px;
}
plus přesunout reklamní banner na všechny stánky dolů
To ds: díky moc za radu, se zblázním než to přepíšu :D. A ten raklamní baner mám nastavený na všechny stránky dolů a zobrazuje se mi to na všech stránkách nahoře :/. No hlavně, aby mi nesmazali učet, to by bylo na zabití.
pokud jsou stránky absolutně pozicované tak je potřeba udělat pro reklamu taky absolutně pozicovaný div.
Nebo požádej moderátora mks aby ti nastavil jen lištu bez banneru se 100 MB místa
Stránky jsou v PHP tak by bylo nejlepší vkládat banner dolu pomocí include, bohužel je těch stránek asi hodně (není to jedna opakující se šablona)
Jj to je super nápad, bez banneru. Zítra si pohraju s designem a posunu to i pro tu lištu. Díky díky moc za pomoc.
A pls, jak to mám udělat já? ........mě tam nic nikde nezakrývá. Rozvržení obrázků a pozadí mám pořát stejný, ale jednou se mi lišta zobrazila a potom už ne. Navíc to píšu jen v html, tak není problém něco posunout, ale v tom ten problém není.
Azog:
pokud se lišta nevkládá tak my to tady nedokážeme ovlivnit