E-mail

Mam zaregistrovanou domenu se strankymi....stranky uz tam sou a chtek sem si zridit e-mail@mojedomena.cz...v Nastaveni sem dal ze chci aby mi aktivovali mail a zaroven mi ale zpravy preposilali na muj puvodni...kdyz ted kliknu na mail tak to pise ze stranka neexistuje...jak se muzu na mail dostat nebo proc mi nefunguje? muze to byt tim ze jsem stranky zalozil teprve pred par hodinami a mail jeste neni aktivni? diky za odpovedi
Ano, mail ještě není aktivní, viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?4.
ja jsem si ho aktivoval mesic zpatky, stale jeste nejde. nechapu to.
Nj někdy aktivace trvá dlouho :-/ zkus si tam poslat mejl či napsat na podpora@webzdarma.cz.
oki, dik
Mě se to dějě taky a nastavoval jsem si ho před 4 dny.
Já mám účet založenej 8.8.2006 a do dnešního dne e-maily nebyly zřízeny, na e-maily na podpora@webzdarma.cz nikdo nereaguje, posílání mailů nepomáhá. Jak dál?
taky jsem zakládal účet tak před 2 měsícema a e-mail pořád nejede... psal jsem na podporu několikrát a odpovědi se mi nedostalo...:-(
když si dám že chci email a pak si druhej den dám poštovní stránku tak to nejde co s tím?
Vážení, nemohu se zbavit dojmu, že někteří odpovídající, jsou tu nastrčení z webzdarma, aby mírnili rozčílení uživatelů, kteří nedostávají ani odpovědi, ani služby. Když něco nefunguje týden, je to k pochopení, když něco nefunguje čtyři měsíce, je to na ... A Thalie, Tvoje odpovědi s doatzy na podporu tohoto webu jsou taky na ... nikdo tam totiž není. nikdo totiž nereaguje, nikdo nemá ani tu trochu slušnosti říci, proč a jak dlouho tu nefungují maily. A Thalie, prosím, vypusť svou oblíbenou odpověď typu ale mně to funguje. fuckzdarma
Na podporu wz odkazuji zejména ve dvou případech - nefungující mejl delší dobu a když se někomu web při přihlašování hlásí jako neexistující, i když stránky normálně jedou. A to ještě jen v tom případě, že se mně samotné nepodaří tento problém vyřešit.
Opravdu nejsem nastrčená z wz na uklidnění uživatelů. Kdybych byla z wz, tak neuklidňuju uživatele na fóru, ale odpovídám na jejich mejly na podporu. To by uživatele wz uklidnilo rozhodně víc.
Taky nechápu, proč nemám říkat, že mně to funguje. Fungují mi stránky, funguje mi přihlášení, funguje mi ftp, funguje mi mysql, funguje mi mejl. Mám tedy říkat, že mi to nefunguje? Co z toho budu mít? Pomůže to někomu?
Za to, že podpora wz nereaguje, já opravdu nemůžu, tak nechápu, proč si na mně vyléváš svou zlost. Za svou činnost na fóru nečekám žádný vděk, ale nevím, proč bych si měla nechat líbit nevděk a útoky na svou osobu.
"Vážení, nemohu se zbavit dojmu, že někteří odpovídající, jsou tu nastrčení z webzdarma" - možná, kdyby nebylo těch pár "nastrčených", tak tady to fórum už dávno umřelo nebo se změnilo na otázky bez odpovědí, protože byly časy, kdy ho moderátoři téměř ignorovali.....
ja mam ucet uz nejakej ten rok a mejl mne vzdycky jel, ale po dnesnim prihlaseni se tam nedostanu a to ani na jine svoji domene! muze nekdo rict co s tim?!
Vážení, mám jeden účet na webzdarma 3 roky a funguje bezva a ihned, druhý účet založený asi před 2 měsíci se prostě nedá rozchodit.
Ono kdyby to preposilani fungovalo, tak by to as lidi radi delali. Me napriklad zniceho nic fungovat prestalo, ale to se resi v jinem topicu.