nejde pripojeni pres FTP

Pokazde kdyz chci zmenit obsah stranek a pripojit se pres pres FTP klienta, zasekne se pripojovani pri napisu LIST. Zkousel jsem Total commander, IW FTPort Client a Clear Ftp - vsude stejny vysledek, muzete mi prosim poradit (driv to jelo dobre)
Dik
ja se pripojim v pohode a stava se mi to akorat kdyz je kolem poledne ze se nemuzu pripojit
2Ivq: máš zaplý pasivní režim?
Muzes mi prosimte rici co je to pasivni rezim?
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

Pasivní režim

V pasivním režimu navazuje data connection klient, kterému při sestavování připojení poslal server svou IP adresu a TCP port, na kterém naslouchá.

viz třeba:
http://cs.wikipedia.org/wiki/FTP
Diky moc uz to jede jak ma s tim pasivnim rezimem
prosim jak se mam pripojit pres to FTP? ja vubec nevim kde a jak, prosim, pomozte
pomocí programu, který se jmenuje FTP klient.
Použití jednoho takového je popsané na:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
zdarek kdykoliv se chci prihlasit pres FTP napise mi to login incorrect chyba 530 coz znamena neco jako ze je spatne uzivatelske jmeno coz je blbost protoze ho zadavam spravne....pls poradte!
už to jede
nejede:-)
tomek: a co tam zadavas?
Používám total commander nebo filezila. dosud vše probíhalo bez problému, ale najednou nalze nahrávat soubory. Normálně se připojím, nahraje se mi seznam souboru z webu, ale poslat nejde nic. Vyhazuje mi to hlašky jako Přenos selhal (v total commanderu) či kritická chyba přenostu (ve filezilla), prosím poraďte, co s tím. Přece to nebudu nahrávat po jednom přes webové rozhraní :(
2eufoc: kolik máš podle logu zabraného místa? Protože jak to popisuješ, tak to vypadá jako přesažení přiřazeného prostoru.
ok jasně, omylem jsem tam zkopčila složku s obrázkama, jsem fakt blb, tak díky, je to fakt tou velikosti :) ještě že tu jsou lidi, co umí poradit. díky díky díky vám :)
Čus mě to taky nejde.

Dřiv mi to šlo nádherně, ale teď mi to nejde.

Když se připojim na Total Commanderu na ftp.webzdarma.cz, chce to po mě jméno uživatele, tak zadam jak se přihlašuji na webzdarma.cz. Potom to chce heslo, tak zadam heslo. Připojim se, ale když tam něco chci poslat tak mi to napíše: Přenos selhal; pokračovat v činnosti? ...A když dam Ano tak to doběhne a ten odesílaný soubor tam neni.

Co s tim?
No už nic zjistil jsem v čem je chyba!

Měl jsem tam moc obsazenejch Mb.