nejde se přihlásit na admin

Prosím o help. Na stránkách skauti-fotky.wz.cz se mi nejde přihlásit do admina. Ani přes ftp. Píše to, že účet neexistuje, ale stránky přitom normálně fungují. Nemohu tak na nich cokoliv upravit, ani nemůžu upravit úvodní stránku, aby to vyhovovalo novým reklamním podmínkám.
Co s tím?
Poslala jsem ti mejl.
Mam problémek, nemůžu se nalogovat na svůj účet worldsovietunion.wz.cz už to trvá nekolik dní a hlasí mi to že účet neexistuje ale při tom je stránka stále funkční.
Předem děkuji za pomoc.
2Dandee: netřeba se ptát několikrát. Vadí to, když člověk musí číst jeden a ten samý dotaz několikrát, ba jsou i uživatelé, co jsou schopni napsat svůj dotaz do všech sekcí :-/ :-) Odpověď máš v http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=42088&t=42088.
Já mám ten samý problém, trvá to už přes měsíc a nikdo s tím nic nedělá :(, na podporu už jsem dvakrát psal a ani jednou jsem nedostal odpověď... už bych docela nutně potřeboval na stránkách udělat změny.... jedná se o stránky http://tjkrasnahora.webzdarma.cz/
Mám problém ohledně stránky http://hb-rallyteam-video.wz.cz
nefungují a nelze se ani přihlasit přes ftp a účet prý neexistuje
rád bych věděl důvod - smazání stránek a zrušení účtu
díky za odpověď
Hmm... taky mám smázlej účet http://fotoforum.unas.cz. Žádnej warez, mp3 nic takového prostě normální forum o focení. Nemůžu se přihlásit, účet neexistuje, na stránce mám eror 404, prostě jako bych tu nikdy neexistoval. Psal jsem na podporu, ale kdyby mi někdo dovedl odpovědět zde, co se děje byl bych mu dost vděčen. Díky G.
2Joska a gveck: váš případ je jiný než ten, kvůli kterému bylo založeno toto téma. Vaše weby jsou opravdu smazány. Důvod vám může sdělit jedině admin.
V podstatě už je to asi jedno, jen bych rád věděl co se stalo nebo co jsem měl v rozporu s pravidly, byl to, dá se říci, můj první webhosting v životě a rád bych se podobných katastrof pro příště vyvaroval. G.