Rámce, nezobrazená reklama, nefunkční e-mail

Založil jsem stránky blueway.wz.cz - ftp funguje, stránky běží, ale přestože jsem označil typ a umístění reklamy s uvedením hl. stránky (main.html neb se domnívám, že obsah stránky index. html se zobrazuje jen pokud někomu prohlížeč rámce nepodporuje, což snad už ani neexistuje) ale po těch pár týdnech co to funguje se mi zádný banner na stránkách neobjevil. Zároveň jsem zjistil, že mi nefunguje přístup k poště - s hláškou že neexistuje index.html - ten samozřejmě existuje a mailový kontakt info@blueway.wz.cz je jak v rámci main.html tak i index.html . Zkusil jsem tedy změnu v nastavení - místo main jsem hl. stránku uvedl index (ale myslím že je to blbost), zvolil pro mail aktivní schránku s kopií přes seznam a zkusil změnu v rekl. banneru - pokud jde o barevnost, objevila se mi hláška o provedení změny nastavení, ale výsledek je stejný. Přístup na mail - forbiden a žádná reklama, pokud jsem zkusil poslat mailem nějakou testovací zprávu, tam mi došla přes seznam jako chybová hláška. Mám na "webz" a "unas" troje stranky řešené stejně (tedy rámce) - a tam to funguje normálně. Takže prosím o sdělení, co je na "wz" za problém. V diskusi jsem zjistil, že lze místo rekl. baneru zvolit lištu (100 MB), v administraci je ale volba buď banner (50 MB), nebo banner a lišta (150 MB). Volba "jen lišta" tam není. Takže pokud to nastavujete na vyzvání, dejte mi tam prosím nějakou lištu (jen - tedy na 100 MB) asi nejlépe černou nebo modrou (bez banneru, když se mu tam nechce) a zpusťte mi tu poštu resp. musím-li něco nastavit jinak, poraďte. Dík Zdeněk
Doplňuji - relativní cestu pro hlavní rámec reklamy jsem vrátil na main.html (změna na index.html byl nesmysl - ale zkusil jsem to, jestli se třeba nezmění znepřístupnění pošty "acces forbidden" - nezměnilo, zmínky o indexu se evidentně obecně týkají stránek bez rámců, což není můj případ... Samozřejmě krom problémů s poštou zůstává to nezobrazování reklamy. Zdravím, Z.Ch.
Reklamu máš vloženou v indexu. To je jak víš špatně, když používáš rámy. Reklama má být v main.html. Protože to tak už máš nastaveno, tak je jednoduché řešení - reklamní kód z indexu vyjmi a vlož ho do main.html + si ho někam zazálohuj.

Index.html nemá s emailem nic společného. Pokud není schránka aktivní, tak se ta chybovka 404 bude zobrazovat, ať tam index máš nebo ne, ať používáš rámy či ne - asi se jedná o index schránky. Bohužel s mejlovou schránkou jsou tu občas problémy. Pokud nechceš čekat věčně, tak je potřeba zkoušet tam poslat mejl a napsat na podporu (mám web na wz a mejl mi tam funguje, zprovoznilo mi ho zaslání mejlu, ale vím z fóra, že né vždy to funguje).

Volbu "jen lišta za 100MB" je opravdu zapínána jen na požádání moderátorem mks, jsou na to vlákna na fóru v sekci Webzdarma.
Jasně, mělo mne to napadnout - zkopíroval jsem si ten index zpátky a je to přesně jak říkáš! Zasloužíš cenu Thálie:-) Prásknu to do mainu a bude. Koukal jsem na tvý stránky - lyrics, to jsem si před časem taky vyrobil něco, ovšem ten "můj" žánr, koukni na bluesrock.webz.cz . Začínám mít pocit že mi ujíždí vlak, pět let jsem v izolaci od počítačově gramotných - takže výraz "vlákna"... asi nějaký odkazy. S tou lištou to přes moderátora zkusím, vypadá to, že to míň ruší. S mailem to nějak zkusím oživit. Ještě jednou dík. Z.
"vlákno" je tato stránka. toto forum pouziva termin "téma". kdyz jsi sem psal tento dotaz, kliknul jsi na odkaz "Nové téma" a vyplnil formular - tim jsi tema (vlakno) zalozil a my ti do nej odpovidame.
O.K., Toníku dík. Z.
Ahoj, mám problé též s reklamou. Mám stránky tvořené kaskádovém stylu a rámeček main.css mám s jinou příponou než jakou požadují. Co s tím? Jsem začátečník.
2Katka: co máš v nastavení reklamy? Nahoře na úvodní stránce? Pokud ne, tak si to tak nastav. Kromě toho je tam i kolonka Cesta k rámci a do té vyplň Uvod.htm. Nastavení ulož a nahrej znova soubor Uvod.htm.