Reklama na nevhodném místě?

Mám reklamu vloženou jen na jedné stránce, konkretně index.html na vyditelném místě, ale nevím jestly je to vyhovujcí a nedošlo tak k smazaní účtu.

http://references.xf.cz
no podle me se tohle neda povazovat za "nahore", takze to vyhovujici neni. rozhodujici slovo maji ale admini.
To je fakt, reklama byla příliš dole. Mylím že teď uš by to mělo bejt ale ok.
no nevim, v 800×600 je to porad mimo okno...
Uš to není kam dát a navíc mám důkaz že 63 lidí mělo při vstupu na hlavní stránku rozlišení 1024x768 a pouhých 6 jich mělo 800x600, a zbytek vyšší než
1024x768. ;o)

http://www.references.xf.cz/statistika/list.php
Já bych to dala pomocí includu na všechny stránky dolů. Tak jak to je teď, tedy uprostřed stránky, to imho nesplňuje podmínku "Nahoře".
Nemužu je mít na všech stránkách dole, protože v připravovaném fóru mi reklama wz mi vněm dělala problémy kterých sem se nemohl zbavit.

Ve fóru se reklama oběvila asi 11x.
Vtip je v tom, že se ponechá nastavení Nahoře a reklama se nechá vložit do nějakého souboru, třeba reklama.html <- tohle se vyplní do Cesty k souboru. A tento soubor se pak vloží na všechny stránky dolů (v php pomocí include, v html třeba pomocí iframe).
Jaké je to fórum? Tvoje nebo třeba phpbb? Jestli phpbb, tak řešení je na http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=40210&t=40203.
Mam reklamu na vsetkych strankach no zobrazuje ju hore! Nastavil som si aby ju zobrazovalo dole potom som tam znovu uploadol stranky no nefunguje to (gamehelpers.wz.cz). PLS poradte ako to spravit.
2Matus: je to tím, že zbytek stránky máš absolutně pozicovaný. Buď přestaň používat absolutní pozicování, nebo reklamu taky relativně napozicuj.
<HTML>Ghost (references.xf.cz) ted je reklama OK</HTML>