Proč se mi ruší stránka?

Již 2x jsem se pokoušel vytvořit web, zatím jednoduchý se dvěma stránkami a videem, reklamou na první stránce index.htm. Nevím, jaké podmínky k provozu jsem porušil? Doména byla sdhhajnice-video.wz.cz
Víš, když ono to vypadá na spojování webů. Nechceš si spíš navýšit prostor na sdhhajnice.wz.cz a dát videa tam. BTW sdhhajnice.wz.cz porušuje nové podmínky zobrazování reklamy. Takováto úvodní stránka s reklamou již není povolena.
Jakpakto? A že by mě na to server upozornil, to ne... Dík za odpověď...
Nekdy v srpnu nebo v zari bylo vsem uzivatelum poslan email upozornujici na nove pravidla. Pokud jsi takovy email nedostal, tak je to pak tvuj problem (spatne zadana emalova adresa, spamovy filtr to vyhodil, omylem smazal, ..).

Jinak k puvodnimu dotazu. Dle nazvu domen lze usuzovat spojovani uctu, ci skladiste dat, coz je zakazane. Doporucuji to, co rekla Thalia.
Webzdarma okolo 6.9.06 rozesílalo mejl ohledně nových podmínek zobrazování reklamy a možnosti navýšení prostoru na 150MB. Posílali to imho na všechny účty, protože mi to přišlo několikrát. Pokud jsi se registroval až po tomhle datu, tak už zákaz takovéto úvodní stránky v podmínkách byl.
Moje nepozornost, koukni prosím, jestli je to už v pořádku. Chtěl bych se zeptat, jak by na mém webu vypadal reklamní baner na všech stránkách - chci navýšit prostor na 150 MB... Dej mi nějaký tip, abych viděl, jak to vypadá. Dík!

www.sdhhajnice.wz.cz
Ja chci taky videt jak vypada ta lista, 150MB by se hodilo, ale kdyz je to zmena nevratna tak to chci nejdriv videt at se muzu rozhodnout.
2Pavel: teď máš zobrazování banneru v pořádku. Jestli chceš prostor 150MB tak si ho prostě v nastavení reklamy zapni a na stránkách se ti začne zobrazovat kromě banneru i lišta - ta bude ovšem na všech stránkách viz např. http://markovo.wz.cz/ modrá lišta nahoře.
Dík, doufám jen, že se mi to nebude zobrazovat v každým rámci...
Lišta se vloží jako další rámec, např. http://tatransedlcany98.xf.cz/. Neměl by s tím být problém.