výpadek

Řeklo se do 14:00 že bude te výpadek!

Já se potřebuju nutně dostat na web



dík
Jakej výpadek? A co přesně ti nefunguje?
BTW porušuješ podmínky zobrazování reklamy, tak se nediv až tam jednou budeš mít navíc reklamní lištu na všech stránkách.
Něco jede, něco ne. FTP se připojí, ale padá. SQL dělá dost zvláštní problémy, Dostanu se na fórum, někdy mě to pustí i do admonistrace, ale tam to zkončí. Web jede jak se mu zachce.
Hmm, tak to je zvláštní, v Opeře se tomu nechce, ale ve Firefoxu to jede bez problémů...
to muze mit na svedomi cache prohlizece. Opera se podle mych zkusenosti snazi setrit trosku vic nez Firefox, tak spoustu veci taha z cache (zalezi samozrejme na nastaveni), kdezto u Firefoxu se mi zda, ze spoustu veci taha zbytecne znovu.
no vy jste si nevšimli vzhledu wz.cz? a mně nejde se hlavně připojit na ftp
2Jakub: O cem to meles? Jakyho vzhledu? Ja vidim porad to sami. Akorat to nejak nacita pomalu. Jo a pokud narazis na poznamku v novince, tak se mrkni na datum (3.9.).
jo to už jsem si všiml :-) ale mně se to fakt zobrazuje blbě a nejde mi ftp to je to asi jediný a základní
mně to píše když se chci připojit na ftp 530 login incorrect a to jsem si na ověření nainstaloval ještě jeden ftp klient jestli to není klientem a není.


Poradíte mi někdo co s tím?
>> 530 login incorrect

ses si jistej ze zadavas spravny jmeno a heslo?
Od 26 rijna se nelze prenaset soubory ftp nesustale vypadava prenos dat nebo nelze se pripojit, zlobi mysql.Zrcadlo webu je na http://raduza.ic.cz/
a tam je vše bez problemu.
Na upozorneni spravce nulova odezva