R E K L A M A

Dobry den, mam problem s reklamou. Tvrdite, kdyz mam nastavenou relativní cestu k hlavnímu rámci/souboru pro reklamu, ze se mi ta reklama nemuze na strance zobrazit 2x. Mam tam nastavenou relativni cestu pro reklamu, a vysledek je tohle:

http://www.ali-ganja.wz.cz/


Ale ja bych si pral aby to vypadalo takto:

http://www.ali-ganja.wz.cz/nove/domu.html


Muzete mi prosim rict kde se stala chyba? Dekuji za odpoved.
uz to funguje, zacalo to ficet samo od sebe, dyztak diky jestli jste to udelal nekdo z wz ;)
Vyskytl se dalsi problem, v prohlizecich opera a mozila mne tam zacala naskakovat nahore reklamni lista. Podminky jsem prece splnil, na uvodni strance mam ten banner, a garantujete ze na ostatnich nic nebude :O Tak jak je mozne ze tam je
Hele ja si zadnou reklamni listu nahore nenastavoval, proc bych chtel mit mit 150MB, dyt sou o na nic, na provoz myho webu by mi stacilo klidne 20MB, momentalne zabira do 10MB, tak na co by mi asi bylo tech 150MB!? :( :( Ta reklamni lista navic totalne drti vzhled stranek Rikate ze je ta lista doborvolna, tak jak se tam dostala. Dekuji za odpoved
Neměl jsi doteď nebo donedávna reklamu na úvodní straně s tlačítkem Vstupte či podobným nápisem? A pak dál už stránky bez banneru? Protože tohle se mělo opravit tuším do konce září. Po tomto datu pokud se na takovou stránku přijde, tak trestem není smazání webu, ale právě zobrazování lišty na všech stránkách bez navýšení prostoru. To je případ, kdy je lišta nedobrovolná.
Prostor máš podle administrace kolik, stále 50MB?
kvóta na webové stránky (v MB) 150

ale problem je v tom ze tam tu listu nechci, a ani jsem si ji tam nenastavil, na co by mi bylo tech 150MB
ciruji:

Zobrazování reklamní lišty
Pokud potřebujete více prostoru pro své stránky, máte možnost si přidat 100 MB (tedy celkem 150 MB pro stránky) výměnou za zobrazování reklamní lišty na všech stránkách nahoře. V administraci Vašeho účtu si pak vyberte barevnou kombinaci tak, aby se hodila do designu Vašich stránek.

Reklamní lišta se bude také zobrazovat na těch webech, kde bude zjištěno méně závažné porušení podmínek zobrazování reklamy. Týká se to například úvodních stránek bez obsahu pouze s bannerem, zakrytí části banneru, atp. V tomto případě to ale bude bez navýšení prostoru.



Vcera vecer jsem si predelaval reklamu pouze na lavni stranku, a myslim si ze timto umistenim neporusuju zadne pravidla tohoto serveru, presto se mi tam ta lista zobrazuje...
Takže lišta není trestem za porušení podmínek, ale nějakým způsobem (nebudem řešit jakým) se zapla a máš lištu a 150MB. Jasně jsi tu napsal, že ji nechceš, takže myslím, že až na tohle vlákno narazí moderátor mks, tak ti tu lištu zase zruší ;-) a vrátí prostor 50MB.
V to doufam :) Ale jestli tu vubec nejaky moderator je :)
Neboj, moderátor mks tu řeší problémy pouze ohledně zobrazování reklamy a reaguje na dotazy a žádosti.
A moderator furt nikde :( Nemate nekdo nejaky skript ktery tu lištu posle do haje? :(
Však je taky neděle, dopřej moderátorovi trochu volna ;-)
brrr :)
Jsem tu moderatora jeste nikdy nevidel :)
:-) njn, ale zkus http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=29290&t=29290.
Diky moc, ze mi tak pomahas v tezkych chvilich ;)
Cele odpoledne jsem testoval barvy, dosel jsem k celkem snesitelnemu reseni. Problem je v tom ze si tu listu nemuzu detailne nastavit, sirku apod...
Bohužel ti můžu pomoct jen slovně :-)
Koukám že ti ta lišta ladí se stránkou ;-) Mně na té liště nejvíc vadí to ztučnění textu při přejetí, celé to pak poskakuje.
mohol by som poprosit zo stranky bosclan.unas.cz odstranit dolnu wz reklamu a radsej obmedzit velkost? listicka je vkusna ale ten obrovsky banner.... :)
<HTML>bosclan.unas.cz nastavil jsem pouze lištu</HTML>
Budulínek => Kde bys chtěl furt mody, tohle neni WG xD :D .