Patova situace

Ahoj,
mam nasledujici problem: spravuji web dvojka.unas.cz (dvojkajh jsem pouzil, jenom abych mohl vznes tento dotaz), ale nemam uz schranku kterou jsem pouzil pri registraci :( Nevedel jsem o zmene pravidel a tudiz na ne nereagoval. Do administrace se nedostanu - zapomel jsem heslo/nebo mi nefunguje. Stejne tak pristup pres ftp. Moje stranky porusuji nova pravidla, ale v soucasne dobe nemam moznost jak danou situaci napravit... Existuje nejaka cesta, jak se z teto situace dostat? Tedy bez nutnosti cekat az nekdo smaze stranky - ty stale funguji a jsou zde pristupy pres uvodni banner?
Problém jako máš ty (web funguje, ale při přihlášení hlásí, že neexistuje) má v poslední době dost lidí (i zde na fóru, hledej témata jako Neexistující účet apod.). Pokud nejde web znovu zaregistrovat, což v tvém případě bohužel nejde, tak je možnost napsat na podporu a čekat. Ale ze zkušenosti a ohlasů zde na fóru podpora moc neodpovídá. Ale za pokus nic nedáš.
Na podporu jsem psal uz dvakrat a zatim zadna odezva - bohuzel. Tak jsem z toho takovej celej bezradnej ... :(
Já už jsem na podporu psal třikrát a stále nic :(. Kdyby jste někdo přišel na to jak to vyřešit byl bych moc rád za radu. Klidně bych za to i něco zaplatil.... Strašně nerad bych přišel o data co mam v databázi.
2Luděk Mácha
>už vím, proč si každý měsíc databázi zálohuji :-D ;-)