problem s vkladanim reklamy

Po domluvě ze 7.9. jsem měl u webů holmes.chytrak.cz a vancouver.wz.cz nastaveno zobrazování POUZE reklamního proužku a kapacitu 100 MB.
Dnes jsem si všiml, že se mi na uvedených webech zobrazuje lišta i banner nahoře, ačkoli jsem žádnou změnu neprováděl a kapacita 100 MB zůstala.
Prosím tedy opět o odnastavení banneru. Děkuji.
Banner musite sam odstranit. Tim, ze znovu nahrajete stranku na web. Pripadne reklamu z nej odstranit.
To přece nejde. Reklama se automaticky generuje při každém otevření stránky na základě nastavení zobrazování reklamy, které teď mám - nevím proč - nastaveno jinak než chci, a sám to nemůžu změnit...
Při otevření stránky se generuje jen lišta, banner ne. Banner se vkládá při nahrávání stránky na web. Takže banner buď smazat, nebo nahrát stránku znovu. Banner by se neměl znova vložit.
... aha, takže ještě dodatek k mé první zprávě: sám jsem žádnou změnu neprováděl, provedla se totiž sama..?! Proto teď potřebuju zásah administrátora, aby vše uvedl do stavu kdy se bude zobrazovat opět JEN lišta.
mám stejný problém, teď jsem zkusila i znovu nahrát stránku bez banneru, ale ja tam hned zas!
2Dušan: banner nevidím, že by už to bylo ok?

2mar: předpokládám, že se ta reklama vkládá na index? Není to řešení, jen obejítí problému - nahrej ten soubor pod jiným názvem a na index.htm ho přejmenuj až přímo na serveru.
mam problem ze tam mam dva bannery a nechci je tam staci prouzek diky :)
<HTML>tvserialy.xf.cz už je tam nastavena pouze lišta bůhví od kdy ... banner ale musíš smazat sám</HTML>
Jenom dotaz. Jak dlouho trva nez se lista obevi na strance po aktivovani? Nebo musim znovu nahrat index?
hmmm nez sem to dopsal tak tam naskocila... tak uz nic... :)
mam problemek v zadnem souboru nemam v kodu ten vas banner zapsanej tak kde ho najdu diky :)
mas ho na indexu nad doctype... a dokonce 2x tak to smazni a je to..
v indexu neni :)
a ty stranky si delal ty? Nebo ti to nekdo udelal... pokud si je delal ty tak musis vedet jak mas nastavene vkladani reklamy... jestli ji mas na indexu... nebo ji includujes z najakeho souboru...
hele ty stranky mam pres wordpress a tu reklamu mam nastavenou pouze listu a driv sem mel banner, ale dole a pak se nejak dostal nahoru :)
no tak prolez vsechny soubory... nekde ta reklama prece byt musi ne?
2Rellik: už to řešíme http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=42530&t=42530, tak se můžeš přidat, ať to nemáme na dvou místech ;-)
Nějak se mi najednou začal zobrazovat reklamní proužek jako na .ic.cz ale nevím že bych ho zapínal.. Poté jsem zjistil že to nejde vypnout pomohl by mi prosím někdo?
na samik.wz.cz zadna lista neni
Tam nee, ale na www.hellriders-brno.wz.cz jo.. Prostor se mi zvýšil na 150MB ale reklamu jsem si nezapínal a k webu mám přístup jen já..